Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha a nők leadnának igényeikből...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők leadnának igényeikből, akkor több lenne a párkapcsolatok száma és nőne a népesség?

Figyelt kérdés
Rengeteg férfiatlan, határozatlan, alacsony, csúnya, szegény, félénk pasi van egyedül, azért mert a nőknek az elvárásaik nagyok. Ha ilyen pasikkal képesek lennének összejönni, akkor nőne a gyerekszám és a párkapcsolatok száma is?
2015. nov. 16. 12:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
72%

De ott van feketén-fehéren leírva, könyörgöm :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

"azért mert a nőknek az elvárásaik nagyok."

2015. nov. 16. 14:01
 12/31 anonim ***** válasza:
52%
Ha a férfiak igényesebbek lennének, nem akarnának mindenképpen az anyukájük ölében tejelni, lenne felelősségtudatuk és talpraesettebbek lennének: Na akkor nőne a népesség. De amíg ennyire szétperegnek, nem tudják mihez kezdjenek az életükkel, bizonytalanok, buliznak agyba-főbe, sorban gyűjtik a trófeákat, addig mit várnak? Így senki nem akar és NEM TUD együtt élni egy ilyen emberrel. Tisztelet a kevés kivételnek.
2015. nov. 16. 14:05
 13/31 anonim ***** válasza:
0%

Te miről beszélsz, dik? A csajok simán összejönnek a páwa-swag emberekkel akik aztán mindenek csak nem férfiasak.

2015. nov. 16. 14:11
 14/31 anonim ***** válasza:
21%

12#

Gyanítom neked is több fogad van, mint IQ pontod...

Szerinted a magyar férfiak jókedvükből maradnak a szüleiknél a húszas éveik közepéig/végéig? Ez csak költői kérdés, nem kell megválaszolni.

Ahhoz, hogy te, egymagad megélj egy felső-középkategóriás albérletben, vagy épp saját lakásban, legalább havi 100k kell, arról nem is beszélve, hogy egy saját lakást meg is kell venni, nem a Kinder tojásból jönnek azok, akármilyen meglepő, egy egy és fél szobás panellakás is legalább 6 millió forint. Az sok, a kedvedért átváltottam neked: az 6000 darab Mátyás királyos kék papír. Ismét itt egy költői kérdés: miből teremtjük elő ezeket? Melóból? Nos ennyi idősen a legtöbb ember még szakmát tanul, vagy iskolába jár, szóval legfeljebb alkalmi munkákat végezhet, hacsak a nagy szakállas ürge az egében rá nem kacsint és meg nem áldja őt pénzeszsák szülőkkel, akik kifizetik minden dolgát.

Tegyük fel, hogy kolbászból van a kerítés és minden nagyon könnyű, szóval csak 7 millió kell az elinduláshoz. Tegyük fel, hogy a hősünk iskola mellett keres havi 120 ezret. Ebből kb. 58 hónap, azaz csaknem 5 év alatt jön ki a 7 milla úgy, hogy közben a megkeresett 120 ropiból semmit nem költ magára, hanem minden félreteszi. Szóval ha valaki meseországban él és ilyen jó sora van, hogy tanlás mellett havi 120-at keres tisztán és tegyük fel 22 évesen kezdi, akkor is minimum 27 éves korára tud elstartolni saját erőből. Ez harmadik osztályos szorzásos-osztásos matek és a legnagyvonalúbb helyzet. Kelet-Magyarországon ennek az álom-szituációnak a négyszer rosszabbik verziója van érvényben és még így is optimistán bánok a számokkal.

Annyira tipikusan ostoba hozzáállást tanúsítasz, mint a tipikus nagyvárosi nők. "A férfi hibája minden, miért nem tud gazdagabb lenni, aki annyira töketlen, hogy 25 évesen nem tud felmutatni egy saját lakást, az dögöljön is meg szüzen. Azt hiszem nem várok el sokat..." Kéne a férfi pénze meg a státusza, ha valamelyik hiányzik, akkor meg már nem is férfi, csak egy csokinyuszi, akit anyuci dédelget.

2015. nov. 16. 14:24
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

A Földön túlnépesedés van, de ne zavarjon. :-)

Szülni nem azért fogok, hogy a népesség problémáját megoldjam, majd szülök, ha lesz olyan párom, akinek úgy fogom érezni, hogy érdemes, akivel megvan a kölcsönös szerelem, és elég megbízhatónak érzem, hogy nem hagy egyedül a gyerekkel.

Amúgy meg nem gondoltál azokra, akik meddők, vagy bármi olyan betegségük van, ami miatt nem lehet gyerekük.

2015. nov. 16. 14:29
 16/31 anonim ***** válasza:
58%
Érdekes, hogy a magyar nők többsége egy talpraesett férfi miatt pattannának, na és képzeld: több a frfi szingli nő, akik már nem odahaza élnek húszas éveikben, a férfiak meg pff... halom szerencsétlenség. A nők képesek rá, a férfiak meg nem? Ez hogy van?
2015. nov. 16. 14:30
 17/31 anonim ***** válasza:
Tipikus kretn férfi felfogás: kereset miatt lakok otthon anyucival. Nem, Ti nem ezért laktok otthon, hanem mert képtelenek vagytok elszakadni. Állítólag azért vagytok otthon, mert nyugodtan tudtok gyűjtögetni. Na már most nyugodtan összelehetne gyűjteni akkor egy albérletre, keresni állást, majd szállást találni és jobb lenne a keresete. Csak erre még a legtöbb fatökű férfi nem jött rá, mert nem is akar. Probléma megoldva.
2015. nov. 16. 14:32
 18/31 anonim ***** válasza:
0%

17#

Nem tudom hol élsz, de biztos nem Szabolcs-Szatmár-Bereg vagy BAZ megyében, mert ott nagyobb az esélye annak, hogy cápatámadás ér, minthogy te huszonévesen, képzetlenül olyan munkát találja, amiből fenn tudod tartani saját magad a háztartásoddal együtt. De ha már szóba került a férfiak ostoba mentalitása, had kérdezzem meg, a férfiak mikor látsz te férfiakat elégedetlenkedni amiatt, hogy a nőknek csak gyér, vagy egyáltalán nincs is munkája? Elárulom: soha, vagy csak nagyon ritkán. És ugyan ezt fordítja? Rendszeresen, napi szinten tucatszor. Persze a kocsisnak könnyű puffogni, hogy "de kurvä lassúak ezek a tetves lovak", amikor nem ő húzza a kocsit, nem rajta van a teher nagy része, hanem a lovakon. A karmának hála az ilyen kocsisok rendszerint leesnek a bakról és kitörik a nyakukat, aztán életük végéig pelenkába szarnak.

De oké, neked van igazad, a férfiak csak panaszkodni tudnak és anyuci csecsét szopják még huszon-valahány évesen is. Nos, az ennyi idős nők mit csinálnak? Ők is az anyjukon lógnak, vagy épp az aktuális eltartójuk fa$zát szopják. Ja, hogy nekik ezt szabad? Így már minden világos.

2015. nov. 16. 14:43
 19/31 anonim ***** válasza:
Én nem azt tekintem problémának, ha valaki keveset keres és ezért nem tud elköltözni a húszas éveiben, inkább azt, aki nem is törekszik rá, mert úgyis kényelmes a szülőkkel együtt élni. Én amióta dolgozom, saját lakásra gyűjtök, igaz, hogy nem a húszas éveimben, de elértem ezt a célt, én kifogtam a válság időszakát, így többször kellett váltanom, mint szerettem volna, de volt, amikor tényleg azért léptem tovább valahonnan, mert nagyon kevés volt a fizetés, és nőként megkaptam a hátrányos megkülönböztetéseket is, egy férfinál nem feltételezik, hogy elmegy szülni, nem bélyegzik meg a mérnöki pályán, hogy csak papírja van, ha azt végzett.
2015. nov. 16. 15:20
 20/31 anonim ***** válasza:
0%

"mert úgyis kényelmes a szülőkkel együtt élni."

....

....

Most erre mit mondjak? Válaszoljam meg a költői kérdésemet, mert egyeseknek derogál a sorok között olvasás? Látom muszáj lesz.

A legtöbb embernek már manapság nyűg a szülőkkel élni. Nem azért teszik, hogy anyu reggelente megetesse őket, meg mossa a ruháikat, pusztán csak azért teszik, mert ez van. Kisvárosban, ahol nincs albérleti konkurencia, rohadt drágák az ingatlanok, mert a kiadóknak nem kell egymással versenyezniük, így olyan árat szabnak, amilyen csak akarnak. Gondolkodjunk logikusan (tudom, hogy sokaknak ez nehéz, de azért próbáljuk meg). A mainstream média szerint baromi ciki felnőttként a szülőkkel élni. Aki így tesz, azt értelem szerűen lenézik. Szerintetek ki akarja, hogy lenézzék? Senki, így mindenki arra törekszik, hogy minél hamarabb elmehessen otthonról, sőt sokak még az otthoni rezsibe is belefizetnek, mert már abban a korban vannak, ahol az ingyen lakhatás már szintén ciki és úgy érzik ideje adni is valami a szülőknek, mert már nem ők vállalnak felelősséget értük, hanem saját maguk. Igen, jól láttátok, nem csal a szemetek és a monitorotok se fluktuál, azt írtam felelősség. Tisztában lenni azzal, hogy a szüleidnek pénzbe kerülsz és ennek tudatában fizetni nekik, hogy megkönnyítsd a dolgukat az nem más, mint felelősség. Várjatok, a kedvetekért lebetűzöm: f-e-l-e-l-ő-s-s-é-g. Szóval azok a szellemi prokarióták, akik szerint nem akarnak felelősséget vállalni a szüleiknél lakók, akiknek a nagy része ha nem is pénzzel, de beszáll a háztartás vérkeringésébe, rohadt nagyot tévednek, amikor a felelősség áthárításáról beszélnek. Leírom még egyszer, mert tudom, hogy olyan a memóriátok, mint egy aranyhalnak és biztos elfelejtettétek a lényeget: nem azért laknak a szüleikkel a felnőtt korban lévő emberek, mert anyu ölelésére vágynak, hanem mert ez a leggazdaságosabb módja az életnek ebben a korban.

A másik, amiről szeretnék beszélni a szánalom. Nem, nem rólatok van szó, bár erről is tudnék beszélni, hanem a nők és a férfiak iránt érzett szánalom faktorról. Egy fiatal nőt sokkal inkább fogad be és patronál egy idősebb férfi, némi ellenszolgáltatás fejében, ezzel is levéve az eleve könnyebb megélhetési terhet a válláról. Egy ugyanilyen korú férfit ki fog megszánni és eltartani? Senki. A nőkre úgy tekintenek, mint cuki ki törékeny lényekre, akiket támogatni kell, mert máskülönben felemészti őket az élet. És a férfiakkal? Nos, tőlük elvárják, hogy kiszarják a spanyolviaszt huszonévesen és boldoguljanak egyedül. Lehet hazudozni meg ferdíteni, hogy "há de ez nem is így van", de most komolyan, melyik az elterjedtebb jelenség: amikor egy fiatal nőt tart el egy idősebb férfi, amíg az tanul, vagy ugyan ez, csak fiatal férfival a nő helyett? Pontosan az efféle mentalitás miatt van az, hogy a fiatalok számára elérhető munkák kiosztásában a nőknek kedveznek. Mikre gondolok? Nos, a pincérkedésre, az eladói munkakörökre, a gyerekfelügyeletre, a telefonos diszépcseri munkákra, illetve az irodai melókra. Ezekben mind nőtöbblet van, holott egy tanuló fiatal számára csak ezek azok, amiket el tud végezni az iskola mellett. Ezzel vissza is kanyarodunk az eredeti dilemmához, amit ti képtelenek vagytok értelmezni. Mivel egy fiatal férfi nem tud olyan hatékonyan hozzá illő munkát találni, amit tanulás közben is tud végezni, plusz senki se fogja őt a szülein kívül eltartani, legfeljebb, ha meleg és talál egy szintén meleg idősebb férfit, aki befogadja, így jobb híján a szüleiknél maradnak addig, amíg elégséges kezdőtőkét nem tudnak szert tenni.

Tudom, hogy ez a sok betű összezavar benneteket és, hogy valószínűleg végig se olvastátok, vagy ha igen, akkor a felét se értettétek, szóval nem fogok megharagudni, ha lepontoztok, őszintén szólva a ti értelmi szinteteken lévő emberektől nem is nagyon várható el más.

2015. nov. 16. 15:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!