Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőies feminin pasik miatt csökkennek a párkapcsolatok száma?
Úgy veszem észre egyre kevesebben vannak párkapcsolatban. Szerintem azért van ez, mert egyre több a nőies feminin érzelmű, gondolkodású, kinézetű pasi és a nőknek férfi kell!!
Amúgy szerintem hogy ilyen férfi kezdenek terjedni a nők tehetek róla, méghozzá az emancipációval.
:))) én tehetek róla, hogy valami pasas akihez semmi közöm nőies?
Ezt megmagyarázod nekem? légyszíves
A globalis felMELEGEDESrol nem a nok tehetnek. Viszont valoszinuleg azert csokken a parkapcsolatok szama mert a nok nem talalnak ferfit csak divat majmokat meg olyanokat akik tavolrol se tunnek heteronak :D
18/L
Amúgy ha annyira tájékozott lenne aki a privátot írta, tudná, hogy a homoszexualitás nem onnantól datál, hogy a nők emancipálódtak.
Másfelől biztos van akinek bejön a nőies érzelgős férfi. Nekem nem de én csak egy vagyok a sok közül.
Mielőtt ilyen humbuk oldalakról linkelgetsz olvass egy kicsit olyan oldalakról inkább amik .org , .gov - s társaiban végződnek, azok megbízhatóak, ez a cikk amit linkeltél itt kakál oda:
"Az utód nemét sok minden meghatározza, de a leginkább az anya tesztoszteronszintje."
..a francot, az utód neme kizárólag a férfitől függ, nem jártál biológia órára? Hallottál xx és xy-ról? Vagy esetleg arról, hogy a gyerek neme már akkor eldől, hogy fiú-e vagy lány amikor a spermium találkozik a petesejttel? Tudod, hogy apukától X jön vagy Y...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!