Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek egy jó páran azzal, hogy a nőknek nem szabad elmondani, ha valaki nem volt még sikeres párkeresésben?
Bölcsészeti karra jártam egyetemre, ahol vagy 25-en voltak lányok, meg 5-en fiúk.
Egyszer összeültünk a csoporttársakkal iszogatni és beszélgetni, ahol én voltam az egyetlen srác és volt még 5-6 lány. A csoport legcsúnyább (pattanásos, szemüveges, nem szép arcú) lánytagja mondta egyszer közben, hogy ő sosem jönne össze olyan sráccal, akinek ő lenne az első nő. A többi lány (szépek, átlagosak, csúnyák vegyesen) csak bólogatott és helyeselt erre.
Utána mindenki úgy tudta, hogy már volt az életemben 5-6 nő.
"Utána mindenki úgy tudta, hogy már volt az életemben 5-6 nő."
És jól megdöngetted azt a legcsúnyábbat, mi? :D
Az a helyzet, hogy egy nő a férfiról kapott különféle információk alapján felépít róla egy képet, ami lehet, hogy megfelel a valóságnak, és lehet, hogy nem, de attól még az ő hozzáállását nagyban meghatározza. És ha egy nő megtudja egy teszemazt 23 éves pasiról, hogy még sosem volt senkije, akkor akár tudatosan, akár tudat alatt, de arra jut, hogy valószínűleg a pasi béna, vagy valami gáz van vele, lúzer, másnak se kellett, jobb inkább elkerülni.
Természetesen kivétel lehet ez alól, ha a pasi annyira határozott, férfias benyomást tesz, hogy a nő, ha megtudja ezt, akkor pl. arra gondol, hogy a pasi nem akart kapcsolatot, mert hát "nem igaz, hogy egy ilyen pasi ne kaphatott volna meg egy csomó nőt". Viszont akiknek ez a kérdés problémát okoz, azoknak egyelőre pontosan ez a határozottság és férfias fellépés hiányzik a személyiségéből, így pedig a kígyó önnön farkába harap: nem kell, mert nincs tapasztalata, de nem is lesz tapasztalata, mert nem kell.
Így aztán azt gondolom, a legjobb megoldás egy ilyen embernek, hogy fejleszti a saját fellépését, határozottságát, kommunikációját, lehetőség szerint elkerüli a korábbi kapcsolatok témáját (a titokzatosság egyébként is vonzó a nőknek), és ha konkrétan rákérdezne a csaj, mond valami általánosságot, pl. "komoly kapcsolatom még nem volt". Ezzel nem is hazudik, de nem is árulja el, hogy valójában még semmi nem volt neki.
Azok a nők akik azt várják, hogy egy férfi mondja el, hogy már volt valaha prostinál, vagy vallja be, hogy nulla/pár/a nőénél kevesebb partnere volt, milyen álomvilágban élnek?
Nem értitek hogyha egy férfi ilyeneket elmond, akkor azzal azt kockáztatja, hogy nem fog szexelni az adott nővel?
24:
Nem. A buli végére hárman maradtunk és vízipipáztunk. A csúnya lányt leküldtem a boltba cigiért és egy átlagos kinézetű (de nekem tetsző) lányt csókoltam meg, mikor átfújtam a szájába a füstöt.
" Ha pedig családtervezés
lenne bárkivel tervben, akkor
csináltathatunk mindketten tesztet."
Szoval olyannal csinalnal gyereket akiben ennyire nem bizol?
28:
Mondjuk az igaz, hogy egyszer basszák át nagyon a fejed és utána már te sem mondod azt, hogy a bizalom elég.
Igen, tesztet. Ki tudja hány nővel volt, amíg nálam kikötött! Ki tudja, hánnyal védekeztek/vagy nem?
Én is megcsinálnám. Csak én tudom magamról, h soha nem feküdtem le pasival úgy, h nem volt gumi. De sokan csinálják gumi nélkül, nálam is bepróbálkoztak. Nem igazán van kedvem egész életem hátralévő részében bármiféle betegségtől szenvedni. Arról nem is beszélve, ha a gyerek is elkap vlmit, mert ugye rajtam keresztül jön világra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!