Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jönnek egy jó páran azzal, hogy a nőknek nem szabad elmondani, ha valaki nem volt még sikeres párkeresésben?
Mert a lányok gyakran többet adnak mások feltételezhető véleményére mint a sajátjukra.
Szóval simán elutasíthatnak valakit aki bevallja nekik, hogy pl. 22-23 évesen még nem volt soha komoly kapcsolata vagy semmilyen kapcsolata. Úgy vannak vele, hogy biztos okkal nem kellettél másnak ezért inkább én is elkerüllek és ez nem olyan ritka mint gondolnád.
Nem véletlen, hogy a nagy nőcsábászok szinte soha nem őszinték semmiben.
10-es... akkor voltam 26, a fiúk akkor voltak 29-30 évesek, akik ezt kérdezték. Még én csupán 3 éve kerültem ki az egyetemről, és két éve vissza Magyarországra, mert itthon nem találtam munkát, addig ők már 29-30 éves korukra túl voltak valószínűleg jópár komoly kapcsolaton az egyetem után. Én meg mindössze 23 évesen kezdtem el komolyan egy pasival egyetem utolsó évében, azelőtt senkim nem volt. Lehet latolgatni, h melyik a komolyabb nő. Aki már élt mondjuk fél évet egy pasival, netán elkezdett tizenévesen hemperegni másokkal, vagy aki megvárta, míg egy komoly ember az útjába ér huszonéves korára és nem fogott több f...-t mint kilincset.
Félre ne értsd, nem bántani akarlak a hozzászólásommal, csak nem mindig csak egy szempontot kell figyelembe venni, standardokat állítani. A dolog sokkal árnyaltabb sztem. Ez a probléma nincs, mert azóta nem vagyok már "összeköltözésszűz" :D, de szerintem nem a műlt számít, hanem a jelen. Fontos a tapasztalat persze, de fikarcnyit sem ér, ha az ember nem tanul a dolgokból. Akkor örök életére zöldfülű marad.
13-as: Azóta 33 lettem, túl vagyok 2 összeköltözésen. A harmadikon csak azért nem, mert a pasi nem akart összeköltözni és saját családot... SOHA. Ebben a korban már nem igazán vannak olyan férfiak, akik ne lettek volna vlkivel és éltek volna vlkivel együtt. Vagyis de. A két exem. Velük sem az volt a gond, h nem éltek senkivel, hanem az, h annak ellenére, h helyileg külön éltek a szülőktőlés a családtól, lélekben még mindig rajtuk lógtak. A legutolsónak pl reggel az első dolga az volt, h felhívja az anyját, és ezt napjában többször megtette még. Délben az apjával és az anyjával ebédelt ebédidőben, este pedig a húgával töltött el 3-4 órát, vele vacsorázott. Utána jöttem csak én, engem lerendezett az ágyban, majd a húgával beszélt kb éjfélig.
Nem az volt a gondom, h nem élt senkivel előtte, hanem az, h hiába élt már előttem is két évig külön a családtól, abba a lakásba csak aludni és engem "baszogatni" járt haza. De 3 barátnőm is úgy kezdte életét, h megismerkedtek a mostanival már tizenévesen, soha, senki mással nem voltak még csak szexuálisan sem, meg összeköltözve sem, és mindhárom ffi is zöldfülű volt. Látszatra ezek a ffiak sokkal érettebbnek tűnnek, mint a nagy átlag, pedig soha nem éltek mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!