Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol és hogyan tudnék ismerkedn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol és hogyan tudnék ismerkedni? Miért nem kellek snekinek? 23N

Figyelt kérdés

Először is a munkám és a suli miatt nincs időm eljárni sehova, ha mégis van szabad időm, akkor bevásárolok, csinálom az itthoni dolgokat, vagy ritkább esetbben találkozok a testvéreimmel.

Talán heti 1x vagy kéthetente 1x el tudnék menni valahova, de nem tudom, hol tudnék olyan emberekkel találkozni akik komoly kapcsolatot akarnak, tehát nem szórakozóhelyre gondolok. Nem tudom mennyire szoktak leszóliani utcán, tömegközlekedésen, csakbámulnak de nem szól senki, munkahelyemen, se suliba se kellek senkinek, pedig azt szokták mondani szép vagyok.

2015. nov. 14. 18:38
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
neten
2015. nov. 14. 18:42
 2/18 anonim ***** válasza:
Szia. És merre laksz?
2015. nov. 14. 18:42
 3/18 anonim ***** válasza:
60%
Ha nem jársz sehova, marad a net. Hogy a boltban leszólít valaki... Megtörténhet, de ne erre alapozz!
2015. nov. 14. 18:43
 4/18 A kérdező kommentje:

Bp., de mig civilizált környezetbe érek az fél óra út :D

Netet próbáltam, de nem jött be, tudom bárki bármikor átverhet, de maradnék az élőben ismerkedésnél.

2015. nov. 14. 18:46
 5/18 anonim ***** válasza:

Meg is válaszoltad a kérdésedet: suli+ munka miatt nagyon kevés időd van, nem nagyon jársz sehova, így nem is nagyon tudsz új emberekkel megismerkedni.

Szórakozóhelyeken is vannak akik komoly kapcsolatot akarnak, de ha nagyon elfoglalt vagy, és tényleg nagyon szeretnél magadnak valakit, akkor próbálkozz valami netes társkeresővel, ott kikötheted hogy csak olyanokkal akarsz ismerkedni, akik elfogadják, hogy nem tudsz minden nap velük foglalkozni.

2015. nov. 14. 18:46
 6/18 Clark Kent.. ***** válasza:
81%
Ismerkedj itt. Sok csóka van, aki nem kell senkinek, így egymásra találhattok.
2015. nov. 14. 18:56
 7/18 opened paradise ***** válasza:
65%

Az életben is átverhetnek.

De ha ennyire el vagy havazva,akkor lenne időd egy barátra?

2015. nov. 14. 19:01
 8/18 anonim ***** válasza:
28%
Dehogynem kellesz, csak senki se néz ki elég jól neked, aki próbálkozik nálad.
2015. nov. 14. 19:02
 9/18 A kérdező kommentje:
valószinűleg nem, köszi a válaszokat!
2015. nov. 14. 19:03
 10/18 opened paradise ***** válasza:
53%

Ha ennyire nagy látó vagy,milyen bugyi van kérdezőn?

2015. nov. 14. 19:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!