Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol lehet ismerkedni Esztergomba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehet ismerkedni Esztergomba?

Figyelt kérdés
Úgy, hogy barátnők és barátok már családot alapítottak, nem járnak el, tehát egyedül kéne eljárnom helyekre, beülni valahová. 33/Nő
2015. nov. 14. 17:24
 1/6 A kérdező kommentje:
*Esztergomban :)
2015. nov. 14. 17:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerény véleményem nagyon sehol.Negra,Naposoldal,trafó talan.
2015. nov. 14. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszi! Erre a válaszra számítottam, de reménykedtem, h hátha vlki tud egy tuti tippet.
2015. nov. 14. 19:24
 4/6 rrrrrreennnnn ***** válasza:
Ugyanott, ahol Pécsen vagy Karakòszörcsögön vagy akár Párizsban. Kiàllìtàsokon, tanfolyamokon, napestig sorolhatnàm. Magyarul ami az érdeklődési köröd...
2015. nov. 14. 22:02
 5/6 A kérdező kommentje:
Annyian mondják ezt, h a kiállításokon. Szeretném megkérdezni, h mégis milyen kiállításon? Mert hozzám egy múzeumban sem jött még oda senki úgy, mint a filmekben, mikor órákig merengtem egy festményen pl., hogy "Mmmm de szép ez a kép", vagy "Milyen gyönyörű ez a kitömött szarvas". Ha nem vagy tisztában a helyi viszonyokkal, miért írsz? Konkrét helyeket kértem, ugyanis a város úgy néz ki halott.
2015. nov. 15. 10:21
 6/6 anonim ***** válasza:

Sehogy, semmilyenen, teljesen életszerűtlen tanács, kiállításon, múzeumban és hasonló helyeken nem lehet ismerkedni.

Nem messze lakom Esztergomtól, tényleg halott a környék, de nemcsak a környék, hanem az egész ország. Talán még mindig legjobb interneten ismerkedni, de már az is borzasztóan nehéz, mivel sokan külföldön vannak már, a 20-30-40 évesek eltűntek chatekről, portálokról. Régen elég sok emberrel találkoztam chatről, ma már kb. negyed annyian járnak fel, vagy annyian sem, halott az egész.

Arról nem beszélve, hogy ebben az országban nem igazán nyitottak az emberek az ismerkedésre. Vagy ha barátkozni is akarnának ( legalábbis ezt mondják), akkor nyafognak, az a baj, h túl idős/fiatal vagy, más a nemed, nem barna a hajad, ergo külső alapján akarnak barátkozni, vagy inkább párkapcsolatot akarnak.

Szóval nem akarlak elkeseríteni, de ha közös piálásnál többre vágysz, mondjuk normális barátokra, hát az Magyarországon nagyon nehéz. Azért sok sikert. 28/Nemtelen

2015. nov. 26. 12:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!