Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja magáról sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja magáról sok átlag pasi hogy ronda?

Figyelt kérdés

Beszélgetek teljesen átlagos pasikkal és mondják hogy ők milyen rondák meg mennyire csúnya pasik Stb Rondarandi társkeresőn is tele van átlagos pasikkal akik rondának tartja magát.

Jó nem olyan helyes pasik ezek de egyáltalán nem rondák.

Egy nem helyes pasi máris automatikusan ronda?

2015. nov. 14. 14:30
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
83%
Ez hülyeség, egy ronda, de mégis karakteres és tökös, férfias srácnak mindig sokkal több opciója lesz nők terén, mint egy jóképű, de félénk srácnak.
2015. nov. 14. 16:18
 12/21 anonim ***** válasza:
40%
Azért, mert minden csaj Brad Pittet akar magának.
2015. nov. 14. 16:22
 13/21 anonim ***** válasza:
Rám már mondták azt is,hogy ronda volt, aki helyesnek talált(nagyot tévedett) a legtöbben átlagosnak mondanak (ez is tévedés). Igaz egy férfi női szemmel másképp néz ki, vagy hogy mondjam, pl. van olyan srác, vagy volt, hogy a csajok oda-vissza voltak tőle, én meg csak lestem,hogy mi lehet ebben a gyerekben olyan nagy szám. Az is igaz, hogy egy jó hajviselet, ami illik az emberhez, az sokat dob a kinézetén. 18 éves koromig, ilyen oldalra fésült, vagy középen elválasztott bezselézett hajam volt, szinte rám se néztek a csajok, aztán gondoltam egyet, és felzseléztem, onnantól már több lány is köszöngetett az utcán, haver barátnője nem ismert meg, diszkóban is hajlandóak voltak velem táncolni, de komoly kapcsolatot sajnos nem tudtam összehozni Mostanában megint semmi, 32 évesen már nem zselézem, meg állítgatom a séróm, oldalra van b..va, vagy levágatom rövidre.
2015. nov. 14. 16:29
 14/21 anonim ***** válasza:
77%

Mert buták! Azt sem tudják mi az hogy ronda. Akkor ronda valaki, ha idegenek megbámulják az utcán.

Ha rá se néznek, csak elmennek mellette, akkor nem ronda, hanem átlagos. Abból pedig még ki is lehet hozni vmit pl. Lefogy, kigyúrja magát, felöltözik elegánsan/sportosan, kialakítja a saját stílusát és máris beleesik a vonzó kategóriába. Én például nemegyszer megfordultam már az utcán olyan "átlagos" pasik után, akikre egyáltalán nem mondanám, hogy az én esetem, de olyan finom illata volt, hogy szinte elvarázsolt.

De az ilyen mártírkodók, akik ahelyett hogy gondolkoznának azon, hogy mit tudnának kihozni magukból, csak a sebeiket nyalogatják, egy nő szemében pont az ellenkező hatást keltik, és tényleg megcsúnyulnak. De ha ez a cél (hogy elmondhassák magukról, hogy igazuk van: ők rondák) akkor csak így tovább!

2015. nov. 14. 17:00
 15/21 anonim ***** válasza:
48%
14: Én, amit lehetett már kihoztam magamból, de az arcom így is undorítóan ocsmány, arról nem is beszélve, hogy alacsony vagyok. Mind a kettő olyan hátrány, hogy egy lány sem tudna undor nélkül rám nézni. De persze megint itt van a tévhit, hogy elég egy más frizura és egy külseje miatt csak visszautasítást kapó férfinak is lesz esélye. Ez nem így működik, legalábbis azoknál, akik annyira rondák, mint én.
2015. nov. 14. 17:20
 16/21 anonim ***** válasza:
#11-nél az igazság, mondom ezt a sok önsajnáltatónak.
2015. nov. 14. 17:51
 17/21 anonim ***** válasza:
53%
16: Ezt csak akkor lehet elhinni, ha az ember még nem volt ronda pasi és sosem próbálkozott. Én rendkívül ocsmány pasiként bátran kezdeményezek, de szerinted mit érek el vele? Semmit, és csak azért, mert annyira ocsmány vagyok és alacsony.
2015. nov. 14. 18:15
 18/21 anonim ***** válasza:
74%
Magas (190 centi felett) és jóképűnek mondott, de mégis legtöbbször önbizalomhiányos és félénk srácként mondom neked, hogy a környezetemben nálam sokkal előnytelenebb külsejű, de határozott, belevaló és férfias srácok olyan nőkkel vannak együtt, hogy csak nézek ki a fejemből.
2015. nov. 14. 18:18
 19/21 anonim ***** válasza:
18: Ne keverd össze az előnytelen külsőt és a rondát! A kettő nem ugyanaz. Előnytelen például ha a férfinak van egy kis pocakja, vagy nem jól megválasztott frizurája van, esetleg szemüveges. Ez előnytelen. Ronda viszont, ha kövér, mint egy disznó (200 kg felett, bár ezen könnyű segíteni), alacsony (mert ez a lányoknak nagyon visszatetsző, 180 alatt drasztikusan csökkennek az ember esélyei) vagy annyira ocsmány az arca, hogy egy nő sem tud ránézni anélkül, hogy el ne fogja a hányinger (na, nekem ilyen arcom van). Ne keverjük már össze az előnytelent a rondával!
2015. nov. 14. 18:24
 20/21 anonim ***** válasza:
72%

Én sem vagyok szépfiú, de ha kapcsolatot akarsz, akkor a 10000-ből elég ha egyszer nem küldenek el.

(Ezt az utánam szólónak)

2015. nov. 14. 18:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!