Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja magáról sok átlag pasi hogy ronda?
Beszélgetek teljesen átlagos pasikkal és mondják hogy ők milyen rondák meg mennyire csúnya pasik Stb Rondarandi társkeresőn is tele van átlagos pasikkal akik rondának tartja magát.
Jó nem olyan helyes pasik ezek de egyáltalán nem rondák.
Egy nem helyes pasi máris automatikusan ronda?
Mert buták! Azt sem tudják mi az hogy ronda. Akkor ronda valaki, ha idegenek megbámulják az utcán.
Ha rá se néznek, csak elmennek mellette, akkor nem ronda, hanem átlagos. Abból pedig még ki is lehet hozni vmit pl. Lefogy, kigyúrja magát, felöltözik elegánsan/sportosan, kialakítja a saját stílusát és máris beleesik a vonzó kategóriába. Én például nemegyszer megfordultam már az utcán olyan "átlagos" pasik után, akikre egyáltalán nem mondanám, hogy az én esetem, de olyan finom illata volt, hogy szinte elvarázsolt.
De az ilyen mártírkodók, akik ahelyett hogy gondolkoznának azon, hogy mit tudnának kihozni magukból, csak a sebeiket nyalogatják, egy nő szemében pont az ellenkező hatást keltik, és tényleg megcsúnyulnak. De ha ez a cél (hogy elmondhassák magukról, hogy igazuk van: ők rondák) akkor csak így tovább!
Én sem vagyok szépfiú, de ha kapcsolatot akarsz, akkor a 10000-ből elég ha egyszer nem küldenek el.
(Ezt az utánam szólónak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!