Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért gondolja magáról sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gondolja magáról sok átlag pasi hogy ronda?

Figyelt kérdés

Beszélgetek teljesen átlagos pasikkal és mondják hogy ők milyen rondák meg mennyire csúnya pasik Stb Rondarandi társkeresőn is tele van átlagos pasikkal akik rondának tartja magát.

Jó nem olyan helyes pasik ezek de egyáltalán nem rondák.

Egy nem helyes pasi máris automatikusan ronda?

2015. nov. 14. 14:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kellenek a nőknek, azt gondolják, hogy rondák.
2015. nov. 14. 14:33
 2/21 anonim ***** válasza:
96%
Sajnos manapság aki objektíve átlagos, az a csajok szemében ronda, aki helyes az a csajok szemébene átlagos és kb maga a tökély akire rámondják hogy "na ez okés..."
2015. nov. 14. 14:35
 3/21 anonim ***** válasza:
68%

Bizony,pontosan jól írják az előttem szólók is.Én is nagyon sokáig rondának,csúnyának gondoltam magam,mert a nők soha életemben kb. szóba sem álltak velem,egynek sem kellettem,egyet sem érdekeltem... :/

Bár ez sajnos a mai napig így van,de tudom hogy ronda nem vagyok legalább.

Átlagos arcom van,ehhez saját stílusom,de még így sem érdeklem a nőket,levegőnek néznek.

Ha kezdeményeztem is náluk,akkor is visszautasítottak,kinevettek,megaláztak....

Nos ezért gondolja ezt sok férfi,mivel ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokban van részük,és semmi pozitívumban...

Pedig én még adok is magamra,az öltözködésemre,ápolt is vagyok,átlagos kinézettel.

De semmire nem megyek vele,mert maximum kinevetnek a nők,mint valamelyik nap a buszon is... Már nem veszem magamra,mert megszoktam ezeket.De régen mikor fiatalabb voltam,nagyon sokat bántottak ugyanígy,és akkor bizony magamra vettem a dolgokat sokáig...

24/F

2015. nov. 14. 14:44
 4/21 anonim ***** válasza:
94%
Pont azért amiért sok nő is azt hiszi hogy ronda. Mert a médiában a műnőket, műpasikat látja mindenki, a photoshopolt tökéletes arcukkal, testükkel, stb. Azokhoz képest mindenki ronda szinte.
2015. nov. 14. 14:59
 5/21 anonim ***** válasza:
91%
Mert a nők csúnyán viselkedtek velük, ezért önbizalmukat vesztették, ezért bebeszélték maguknak ezt.
2015. nov. 14. 15:04
 6/21 anonim ***** válasza:
64%
Önbizalom a béka segge alatt,önbecsülés nulla,sok a negatív tapasztalat,no meg piedesztálra emelik a nőket.Ezt nem szabadna,mondom ezt nőként.
2015. nov. 14. 15:05
 7/21 anonim ***** válasza:
62%
Én helyes vagyok! :]
2015. nov. 14. 15:19
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Valószínű negatív tapasztalatok, de aztán, ha átlagos kap időnként pozitívat is, és igazából itt dől el a kérdés, meg kell figyelni, hogy kap-e valaki legalább valami apró pozitív jelzést a másik nemtől. Én onnan tudom, hogy ocsmány vagyok, hogy egyrészről minden lány, akit megkérdeztem, hogy nézek ki, ezzel a szóval vagy a szinonimájával reagált. Másrészről soha egyetlen egy mosolynyi pozitív jelet nem kaptam még egy lánytól sem! Nem csoda, hogy 29 évesen is még szűz vagyok, mert nincs olyan lány, aki ne undorodna a külsőmtől!
2015. nov. 14. 15:33
 9/21 anonim ***** válasza:
Rám már sokan mondták hogy ronda, qasimodo. De ha gondolod tudok képet küldeni neked magamról.25f
2015. nov. 14. 15:52
 10/21 anonim ***** válasza:
De amúgy még hozzá tenném hogy a mai világban édes mindegy hogy ronda vagy átlagos a srác, a nőknek ugyis csak a helyespasik kellenek:(
2015. nov. 14. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!