Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért gondolja magáról sok átlag pasi hogy ronda?
Beszélgetek teljesen átlagos pasikkal és mondják hogy ők milyen rondák meg mennyire csúnya pasik Stb Rondarandi társkeresőn is tele van átlagos pasikkal akik rondának tartja magát.
Jó nem olyan helyes pasik ezek de egyáltalán nem rondák.
Egy nem helyes pasi máris automatikusan ronda?
Bizony,pontosan jól írják az előttem szólók is.Én is nagyon sokáig rondának,csúnyának gondoltam magam,mert a nők soha életemben kb. szóba sem álltak velem,egynek sem kellettem,egyet sem érdekeltem... :/
Bár ez sajnos a mai napig így van,de tudom hogy ronda nem vagyok legalább.
Átlagos arcom van,ehhez saját stílusom,de még így sem érdeklem a nőket,levegőnek néznek.
Ha kezdeményeztem is náluk,akkor is visszautasítottak,kinevettek,megaláztak....
Nos ezért gondolja ezt sok férfi,mivel ilyen és ehhez hasonló tapasztalatokban van részük,és semmi pozitívumban...
Pedig én még adok is magamra,az öltözködésemre,ápolt is vagyok,átlagos kinézettel.
De semmire nem megyek vele,mert maximum kinevetnek a nők,mint valamelyik nap a buszon is... Már nem veszem magamra,mert megszoktam ezeket.De régen mikor fiatalabb voltam,nagyon sokat bántottak ugyanígy,és akkor bizony magamra vettem a dolgokat sokáig...
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!