Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha úgy érzem, hogy nincs szükségem szerelemre, és inkább az álmaimat akarom megvalósítani?

Figyelt kérdés

Világéletemben a szerelmet kerestem, olykor görcsösen is, de az utóbbi 1-2 hónapban valahogyan megerősödtem, és annyira boldognak érzem magamat egyedül. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is volt-e már így. :)

20/L

2015. nov. 12. 20:52
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy túlnőtte volna a kezdeti céljait (épphogy mostanság sikerül csak teljesíteni azokat).. Lehet, csak azért tűnik ez nektek így, mert nem a férfiak vannak már a középpontban, nem az övéké a világ, stb.

Persze azért még Magyarországon is kijelenthetjük, hogy van, hogy azonos munkakörben pl többet keres egy férfi, mint egy nő, illetve, hogy azért arra sokkal több példa van, hogy férfi erőszakol meg nőt, minthogy nő férfit.

2015. nov. 12. 21:29
 12/22 anonim ***** válasza:
Mi köze az erőszakos bűnözőknek a jogokhoz?
2015. nov. 12. 21:32
 13/22 A kérdező kommentje:
Úgy van köze az erőszaknak, hogy sok férfi úgy gondolkodik, hogy csak mert ő az erősebb, ő a férfi, már bármit megtehet...
2015. nov. 12. 21:37
 14/22 anonim ***** válasza:

Az USA-féle femiizmus egy rakás szar, a holland úgyszintén, talán a norvég ami normálisnak mondható. De Norvégiában még a migránskérdést is jól kezelik.

2015. nov. 12. 21:40
 15/22 anonim ***** válasza:
#13 Erőszakos bűncselekmények elkövetésére úgy tudom, hogy a férfiaknak sincs joga.
2015. nov. 12. 21:42
 16/22 anonim ***** válasza:

Én még nem voltam így, bár a szituáció hasonló, de azt kívánom, bárcsak így lennék én is.

A szerelemre szükség van, aki azt mondja, hogy nincs egyáltalán szüksége párkapcsolatra az csak önmagát hitegeti. Persze lehetnek, átmeneti időszakok, amikor jobb egyedül lenni, de ezek csak ideiglenesek.

Én is most a karrieremre koncentrálok, végzős egyetemista vagyok, egy jól kereső szakmában, nem is igazán lenne időm egy párkapcsolatra, de nem érzem magam boldognak így, nehéz a magányt elviselni. Persze lehet, hogy nálam közrejátszik az is, hogy nem is volt még rendes párkapcsolatom, a szerelem valahogy kimaradt, illetve, amikor kezdett alakulni valami, az végül szarul sült el. De próbálom úgy felfogni, hogy ez most egy amolyan "tetszhalott" időszak, amikor a jövőmet építgetem, fejlesztem magamat, hogy majd az "ébredés" után minden könnyebb legyen. :)

Mindenesetre irigy vagyok rád, kérdező, hogy te boldog vagy így, mert én sajnos nem. 23/F

2015. nov. 12. 21:49
 17/22 anonim ***** válasza:

Kár, hogy viszont ha férfiként bemész a rendőrségre "jónapot a feleségem megvert" akkor a fakabátok csak kiröhögnek de nem kapsz segítséget.

2015. nov. 12. 21:58
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerncsére a java rész még a férfiaké. Nem szeretném megérni, hogy ez fordítva legyen. Sőt az egyenlőséget sem.
2015. nov. 12. 22:07
 19/22 anonim ***** válasza:

Normálisnak normális, viszont ha idő közben találkozol valakivel, ne hajtsd el azért, mert te most jól meg vagy egyedül.

Előbb utóbb elmúlik majd ez az érzés és vágyni fogsz egy kapcsolatra. Jó párkapcsolatot pedig nem egyszerű találni. Tehát élj ahogy most, de ne zárkódj el a lehetőségek élől.

Ez az én tanácsom / élettapasztalatom.

2015. nov. 12. 23:13
 20/22 anonim ***** válasza:
Én 20 éves koromig gondolkodtam így, azóta vágyom szerelemre. Előtte egyáltalán nem is beszélgettem lányokkal sehol. Nem is kerestem senkit.
2015. nov. 13. 00:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!