Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az normális, ha úgy érzem,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, ha úgy érzem, hogy nincs szükségem szerelemre, és inkább az álmaimat akarom megvalósítani?

Figyelt kérdés

Világéletemben a szerelmet kerestem, olykor görcsösen is, de az utóbbi 1-2 hónapban valahogyan megerősödtem, és annyira boldognak érzem magamat egyedül. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is volt-e már így. :)

20/L

2015. nov. 12. 20:52
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:

Dettó így vagyok én is most :D

20N

2015. nov. 12. 20:52
 2/22 anonim ***** válasza:
Majd elmúlik.
2015. nov. 12. 21:05
 3/22 anonim ***** válasza:
0%
Vagy csak titeket is elért a feminizmus.
2015. nov. 12. 21:06
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Feminizmus az, hogy a nő egyenlő a férfivel, egyik sem "nagyobb" a másiknál, esélyegyenlőség, ilyesmi.

Akkor minket úgy ért el a feminizmus, hogy vannak férfiak, akik szintén nem akarnak görcsösen párt találni maguknak, hanem jól elvannak egyedül is? :D

(#1 voltam)

2015. nov. 12. 21:08
 5/22 A kérdező kommentje:

A feminizmus hogy jön ide? Csak a férfiak akarhatnak karriert, vagy mi? :D

Csupán nincs szükségem most senkire, aki elgyengít, kibillent az egyensúlyomból, amikor végre olyan jól megy most minden. :))

2015. nov. 12. 21:12
 6/22 anonim ***** válasza:
8%
Ha ennyire okosak vagytok akkor ezt a kérdést kár is volt feltenni. Sőt szerintem már meg is válaszolad magadnak, hogy normális-e ez így.
2015. nov. 12. 21:17
 7/22 anonim ***** válasza:
Én is voltam így férfiként, sőt most is valami ilyesmit érzek. De hazudnék ha azt mondanám, hogy nem esne jól egy megbízható, kedves lány társasága, viszont nincs most lelki erőm ezekhez a "játszmákhoz" és a csalódáshoz főleg, szóval inkább megtalálom a boldogságom másban. Ami többé-kevésbé működik is, de azért mégiscsak értem, hogy ez így nem az igazi.
2015. nov. 12. 21:19
 8/22 anonim ***** válasza:
#4 akkor miért nem az a neve, hogy Egyenlőségizmus?
2015. nov. 12. 21:19
 9/22 anonim ***** válasza:

"A feminizmus politikai eszme és mozgalom, amely kezdeti célja a női egyenjogúságért való harc." - női egyenjogúság.

[link]

Hidd el, megéri utánaolvasni olyan dolgoknak, amikhez nem értesz, mielőtt hülyeségeket mondasz.

2015. nov. 12. 21:23
 10/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez tényleg így volt a 60-70es években, de mára - mint minden liberális alműfaj - túlnőtte magát és egészségtelen hatalmat szeretne. Bár ez egy önbeteljesítő bukás lesz a nyugatnak.

2015. nov. 12. 21:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!