Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha úgy érzem, hogy nincs szükségem szerelemre, és inkább az álmaimat akarom megvalósítani?
Világéletemben a szerelmet kerestem, olykor görcsösen is, de az utóbbi 1-2 hónapban valahogyan megerősödtem, és annyira boldognak érzem magamat egyedül. Csak kíváncsi vagyok, hogy más is volt-e már így. :)
20/L
Dettó így vagyok én is most :D
20N
Feminizmus az, hogy a nő egyenlő a férfivel, egyik sem "nagyobb" a másiknál, esélyegyenlőség, ilyesmi.
Akkor minket úgy ért el a feminizmus, hogy vannak férfiak, akik szintén nem akarnak görcsösen párt találni maguknak, hanem jól elvannak egyedül is? :D
(#1 voltam)
A feminizmus hogy jön ide? Csak a férfiak akarhatnak karriert, vagy mi? :D
Csupán nincs szükségem most senkire, aki elgyengít, kibillent az egyensúlyomból, amikor végre olyan jól megy most minden. :))
"A feminizmus politikai eszme és mozgalom, amely kezdeti célja a női egyenjogúságért való harc." - női egyenjogúság.
Hidd el, megéri utánaolvasni olyan dolgoknak, amikhez nem értesz, mielőtt hülyeségeket mondasz.
Ez tényleg így volt a 60-70es években, de mára - mint minden liberális alműfaj - túlnőtte magát és egészségtelen hatalmat szeretne. Bár ez egy önbeteljesítő bukás lesz a nyugatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!