Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, ha irigylem kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha irigylem kicsit az eltartott barátnőket, feleségeket?

Figyelt kérdés

Az ismeretségi körömben is vannak ilyen lányok. Gyönyörű nagy ház/lakás, luxusmárkák, vagyont érő ruhák (fél milliót ér egy pár cipője)....

Jó, én is megélek a magam átlagos szintjén (gyerekként nagyon szegények voltunk), megszoktam a spórolást, és néha megengedek magamnak egy-két (az én pénztárcámhoz mérten) már drágább dolgot, de bizony hó végén már számolgatni kell.

Egyszerűen nem voltam olyan szerencsés (vagy olyan szép, a lényegen nem változtat), mint sokan, akiknek összejött.

2015. nov. 10. 22:04
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
21%
Azt azért szögezzük le, hogy annak ellenére, hogy számos nő itt úgy beszél a saját munkavégzéséről, mintha az valamiféle eredmény, illetve kiemelkedő teljesítmény lenne, a valóságban ez a minimum, és teljes mértékig normális.
2015. nov. 11. 08:12
 12/19 anonim ***** válasza:

A háztartásbeli is eltartott, mivel nincs pénzkereső munkája. Tehát ugyanúgy kiszolgáltatott, mint aki lógatja a lábát, nincsenek más jogai, a párja ugyanúgy a fejéhez vághatja egy vita során, hogy ő keresi a pénzt.

Én senkitől nem akarnék ennyire függni, nem csak azért, mert ezzel a másik visszaélhet, hanem azért sem, mert a másikkal is történhet baj, elveszítheti a munkáját, átverhetik, elúszhat a vagyon, lesérülhet, megbetegedhet, rámehet a kezeltetésre egy rakás pénz, meghalhat idő előtt, akár egy balesetben, és ott van a család véges lehetőségekkel, az addig otthon lévő fél nulla vagy minimális munkatapasztalattal egy olyan világban, ahol a munkavállalók között is verseny van...

Kösz, nem. Én nem irigykedek, én az az ember vagyok, aki akkor is dolgozna, ha elvinné a rekordnyereményt a lottón, csak akkor a megélhetés miatt nem kellene aggódni, de felkelnék reggel és bemennék dolgozni ugyanúgy, mint addig.

2015. nov. 11. 09:10
 13/19 DarthQtya ***** válasza:
37%

:((((((((((((((((((((((((((((((((

Felteszem van barátod/élettársad/férjed aki valószínűleg mindent megtesz érted a lehetőségeihez képest, bár olybá tűnik te elégedetlen vagy, és az írásodból az süt át ,hogy a társadat sem szereted valójában:

"Egyszerűen nem voltam olyan szerencsés (vagy olyan szép, a lényegen nem változtat)"

Cáfolj meg ha nincs így (és ne legyen).

2015. nov. 11. 09:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Tényleg nincs így.

Szeretem a páromat, ő is engem, fogalmam sincs, hogy jön ez ide. Az ismerőseim, akik szerencsések voltak, szintén szerelemből házasodtak.

És jelenleg sajnos én vagyok a fő kereső kettőnk közül, és ha nem lenne ekkora szakadék a fizetéseink közt, akkor jobban állnánk.

2015. nov. 11. 10:02
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Bennem is megfordult már. De hogy szerencse kérdése lenne? Van egy barátnőm, akinek mindig gazdag pasijai voltak. Ha ráunnak (mert egy idő után rá szoktak), keresi a következőt. Úgy él, ahogy mások mondják meg neki, semmi önálló gondolata nincs. Mindenben alkalmazkodik. Eleve ezért választják ilyen kapcsolatokra! Engem pl. azért nem tart el senki, mert alkalmatlan vagyok rá. Az egyenrangú kapcsolatok híve vagyok. Amit nyújtok, azt várom el, ezért ilyen férfiakat "vonzok be".
2015. nov. 11. 13:09
 16/19 anonim ***** válasza:
0%

'Az egyenragú kapcsolatok híve vagyok, amit nyújtok, azt várom el ' Heehh alámszarok komolyan:-) ez az alárendelt kapcsolat, de nem érdekes, kedves alibifeminista barátném.

'Amit a párom nyújt, annyit nyújtok én is' lenne részedről az egyenrangú

2015. nov. 11. 13:26
 17/19 anonim ***** válasza:

én nem akarok beleszállni ebbe a vitába, hogy milyenek általában az eltartott nők és a gazdag férfiak. de alapból ja, elég jó az eltartottaknak. én nem szeretek dolgozni egy cseppet sem. :D ez nem jelenti azt, hogy ha eltartana valaki, akkor csak otthon ülnék, meg vásárolnék. biztos lenne sok hobbim, vagy a már meglévőeket gyakorolnám. zongoráznék, festenék, programoznék, táncolnék, tanulnék olyanokat amik érdekelnek stb. ugyanígy a barátom is kib*aszott boldog lenne, ha eltartanám. :D

de azért ezen irigykedni állandóan felesleges. ha annyira nagyon erre vágysz, tudsz tenni érte. ha meg nem teszel, akkor annyira mégse akarod és felesleges ezen agyalni.

2015. nov. 11. 22:02
 18/19 anonim ***** válasza:
19%

'Az egyenragú kapcsolatok híve vagyok, amit nyújtok, azt várom el ' Heehh alámszarok komolyan:-) ez az alárendelt kapcsolat, de nem érdekes, kedves alibifeminista barátném.

'Amit a párom nyújt, annyit nyújtok én is' lenne részedről az egyenrangú

Látom nullára pontoztatok, amiből arra következtetek, hogy elég alacsony az átlagos IQ ezen az oldalon. Kicsit méltóságomon alulinak is érzem, hogy írok ide.

Szóval: Amit te nyújtasz azt várod el: ez a külvilág felé létező szelekciód . Értelemszerűen az a férfi, akivel összejössz, ennél többet is tud nyújtani. (mert a te maximumodat megugrotta, ezért is jöttél össze vele) Ebben a szituációban te vagy az aki maxon "nyujt".

A másikat nem fejtek ki, mert sietek.

Szivesen

2015. nov. 12. 05:47
 19/19 anonim ***** válasza:
100%

Látom, nagyon lovagoltok a szavakon.

Én úgy gondolom, amennyit adni tudunk, annyit jogosan várhatunk el viszont, ha nem kapjuk meg, akkor a másik kihasznál minket, és lapát.

2015. nov. 12. 08:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!