Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján rendez/ajánl a tinder? Meddig tart összeszerezni egy match-t?
Szóval kb. két vagy három órája telepítettem, húzom jobbra, húzom balra, alapvetően az van, hogy ha van valami vicces/érdekes a képeken akkor jobbra, ha uncsi és csak szelfik meg pózolt képek, akkor hiába néz ki jól megy balra. Viszonylag ritkán kell jobbra húznom :(
Eddig egy matchem sincs, kinek mennyi idő alatt szokott összejönni 1,10,20?
nekem ha össze is jön match,nem ír rám a férfi,akivel match-eltem,szóval ...
nem tudom miért is nem töröltem még, hónapok óta ez van,lehet mégis ronda vagyok :(
#4 Biztos azóta már nem használják, de mégis bennmaradt a képük... vagy valami ilyesmi lehet :)
Elértem a határt, ma már nem húzhatok többet jobbra.
És akkor most várok, hogy lesz-e valami?
Hülye alkalmazás. Egy csomó találatom volt. Egy pasi rám írt. Rákerestem fbon. Komoly kapcsolata van, láttamz mit "elfelejtett" megemlíteni. Szóval r!banc volt. Figyelj, sokan csak kiváncsiságból, egónövelésből, visszacsatolás reményében (h jól néznek ki), telepítik. A többi szexet akar. Szetintem nem sok normális ember van fent. Én töröltem is.
#2-es voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!