Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján mit gondoltok rólam? N
A saját és a közvetlen környezetem vèleményét gyúrtam össze kicsit.
Külsöre szép vagyok, szabályos az arcom, szép szemem/szám/böröm van, rendezett fogaim. Emellè hosszú hajam, és nöiesen formás, de még nem molett alakom.
Viszont a természetem elég nehéz eset. Hiú vagyok, kicsit büszke, makacs, és a végletekig kitartó. Imádok kötekedni, flörtölni akár a munkám során is, és szeretek ugratni, zavarba hozni másokat, és hangosan nevetni.
Szeretem a pénzt, bár a magamét jobban, mint a másét. Van bennem valami született felsöbbrendüsègi érzés, meg egy jó adag "majd én megmutatom", de állítólag ki lehet velem jönni. Általában a hozzám hasonló egókirályokkal van meg a közös hang, föleg, ha akad humora is. (Bak jegyü vagyok, ahogy az eddigi párjaim és majdnem párjaim is)
Van egyébkènt normális oldalam is, imádok olvasni, és amikor épp nem kötekszem, komoly témàkat is meg lehet velem vitatni.
22N
Én Bak vagyok, de nem vagyok egókirály. Csak néha :D Viszont csendesebb vagyok, nekem az jön le, hogy te nem!! Na mégis bele tudok kötni a horoszkópba.
De azért a kérdésre is válaszolok. Szerintem normális, meg szimpatikus vagy, bár ha durván flörtölsz, és akkor is amikor kapcsolatban vagy, akkor azért az elég negatív
Semmit, egy 22 éves lány vagy, aki blablablaaaa...
Most ez a leírás kb 6-8 huszonéves női ismerősömre illik.
kérdező, nem értem, hogy most mire vagy kíváncsi?
hogy én pl járnék-e veled?
"hiú"
"büszke"
"makacs"
"imádok kötekedni"
"szeretek zavarba hozni másokat"
"szeretem a pénzt"
"velem született felsőbbrendűségi érzés"
és ezzel saját magadat jellemzed, tehát valószínű ez egy hízelgő kép magadról.
Annyi a pozitívum, hogy sokat olvasol és lehet veled komoly dologokról beszélni, (már amikor nem vagy éppen kötekedő kedvedben)?
Ahgyan én látom, egy ilyen arrogáns, rátarti, másokat lenéző, kötekedő hüjepitsát én bottal sem piszkálnék, hiába vagy esetleg gyönyörű...
a horoszkópra való hivatkozás külön negatívum, rühellem a horoszkópos csajokat.
De biztos megtalálod te is a párod, csak nem lesz könnyű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!