Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ezek alapján mit gondoltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezek alapján mit gondoltok rólam? N

Figyelt kérdés

A saját és a közvetlen környezetem vèleményét gyúrtam össze kicsit.

Külsöre szép vagyok, szabályos az arcom, szép szemem/szám/böröm van, rendezett fogaim. Emellè hosszú hajam, és nöiesen formás, de még nem molett alakom.

Viszont a természetem elég nehéz eset. Hiú vagyok, kicsit büszke, makacs, és a végletekig kitartó. Imádok kötekedni, flörtölni akár a munkám során is, és szeretek ugratni, zavarba hozni másokat, és hangosan nevetni.

Szeretem a pénzt, bár a magamét jobban, mint a másét. Van bennem valami született felsöbbrendüsègi érzés, meg egy jó adag "majd én megmutatom", de állítólag ki lehet velem jönni. Általában a hozzám hasonló egókirályokkal van meg a közös hang, föleg, ha akad humora is. (Bak jegyü vagyok, ahogy az eddigi párjaim és majdnem párjaim is)

Van egyébkènt normális oldalam is, imádok olvasni, és amikor épp nem kötekszem, komoly témàkat is meg lehet velem vitatni.

22N

2015. okt. 21. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Mivel nagyon erős, karakteres egyéniség vagyok én is, velem nem jönnél ki, mert én szeretek irányítani, vezetni másokat. :D Szóval két dudás egy csárda esete lenne. De ettől még lehetsz jó fej. :)
2015. okt. 21. 21:26
 12/18 anonim ***** válasza:
én az ilyeneket kerülöm nagy ívben. szerintem nem kell elmagyaráznom miért. egy pozitív dolog van csak, mégpedig hogy kimondod a negatív tulajdonságaidat is. de azzal meg az a problémám, hogy úgy mondod mintha pozitív lenne. ne haragudj, de az ilyet nemsokba nézem. legalább valamit letettél az asztalra, ami miatt többnek érzed magad másoknál?
2015. okt. 21. 22:18
 13/18 anonim ***** válasza:
nem mintha akármi is megfelelő indok lenne rá.
2015. okt. 21. 22:20
 14/18 Költőnő? ***** válasza:
Én vmiért azt érzem, hogy egy dolog nagyon hiányzik (vagy csak a felsorolásból) v úgy összegségében belőled. Azaz kettő. A méltóság és a bölcsesség. Mondjuk ez a korosztályodban még talán belefér...
2015. okt. 21. 22:55
 15/18 anonim ***** válasza:
nem tudom mit vársz válasznak ,de szerintem beképzelt vagy és különlegesnek érzed magad.
2015. okt. 22. 00:29
 16/18 anonim ***** válasza:
Oroszlán a csillagjegyed?
2015. okt. 22. 08:23
 17/18 anonim ***** válasza:
Bocsi, hülye vagyok, odaírtad hogy bak :D Én eddig az oroszlánokat ismertem ilyennek.
2015. okt. 22. 08:25
 18/18 anonim ***** válasza:
Jé, még egy bak? :D
2015. okt. 22. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!