Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet olyan lányokkal ismerkedni, akinek az alábbi jellemzőim alapján bejönnék és lenne közös témánk?
- 23 éves vagyok
- Szoftverfejlesztőként dolgozok egyetem mellett
- Albérletben élek szüleimtől függetlenül
- Szeretem a '90-es, korai 2000-es évekbeli számítógépes játékokat, de nem vagyok oda a CoD, LoL, WoW meg hasonlókért. A játékokra úgy tekintek, mint valami művészet
- Szabadidőmben korábban én is játékok programozásával foglalkoztam, egyetem vége után pedig újra el akarom kezdeni
- Kedvenc zenei stílusom a metál, viszont szívesen hallgatok néha popzenei előadókat is
- 15 éves korom óta gitározok
- Szeretem az elgondolkodtató filmeket, filmdrámákat, szeretek filmelemzéseket olvasni
Van valami társas közösség, hely oldal, ami fenti jellemzőim alapján tudnék találni valakit, aki hozzám való?
Bárhol, tényleg.
Ugyanis ha kapcsolatot kezdesz, nem az anyagi helyzeted, a zenei ízlésed, vagy a kedvenc játékaid fognak döntő szerepet játszani.
Szerintem is bárhol. Akár majd a munkahelyeden, akár összefuthatsz valakivel szórakozóhelyen, vagy baráti társaságban, esetleg netes fórumokon.
Tényleg nem a kedvenc filmjeid, zenéid és számítógépes játékaid fognak ebben főként szerepet játszani. A férjemmel ezek közül egyikben sem passzolunk, mégis van közös témánk.
Ha fontos neked az, hogy a lany hozza tudjon szolni a szoftverfejleszto munkadhoz akkor nehez dolgod lesz.
En es sok lany a Te szurodon itt akadnank fenn, mert ez nem olyasmi amihez, mi felhasznalok ertunk...
A tobbi jellemzonek viszont sokan megfelelunk. Ha neked fontos, hogy infos legyen akkor keress olyat akinek hasonlo a szakmaja a Tiedhez.
19/n
Köszi a tanácsokat.
Nem kell infósnak lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!