Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti mi alapján szuritek meg a pasikat?
Kik esnek ki a szűrésnel?
Pl aki kövér?
Vagy aki kishitu?
Vagy aki nocsabasz?
Vagy akinek nemjo az érintése?
Vagy aki nem helyes?
Vagy akinek nincs kocsja?
Vagy aki nem kitartó?
Vagy aki dohanyzik?....
Fogsor.Ha rosszak a fogai,már kiesett.
Kamuzik.Utálom a hazugságot,legyen az bármilyen jelentéktelen.
Ha nincs benne emberség.
külsőre: aki velem egymagas,vagy csak minimálisan magasabb,azok nem tetszenek
hazugság szintén!nem bírom,ha már gyanakvásra ad okot!
nyilván akivel eljutok odáig, hogy érintés csók legyen,és nem jól csókol,azt megette a fene.
legyen hasonló hozzám pár dologban,ez a fontos.
dohányzik-nem dohányzik számomra mindegy.
A kövér már nem tetszik, de aki mackós, az még belefér. :)
A kishitű elég zavaró tud lenni akkor, ha egy pasi megállás nélkül csak sajnáltatja magát és panaszkodik... Én a pozitív embereket szeretem, mivel én is az vagyok. Ha csak simán félénk, az nem gond, mert az aranyos. :)
A nőcsábászok bár nagyon vonzóak, de flörtnél tovább nem mennék egyikkel sem, mert nem akarom, hogy csak kihasználjanak.
Akivel nem működik a kémia, az természetesen kiesik, de ez nem attól függ, hogy jóképű-e, vagy gazdag-e, hanem, hogy vonz-e benne valami. Akivel pl. nincs bennünk semmi közös, az lehet akármilyen helyes, nem kéne.
A kitartás nagyon fontos!! Nem szeretem, aki lusta, és nincsenek céljai, tervei.
Ne dohányozzon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!