Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért külső alapján ítél sok lány?
Ha lehetne egyéjszakás kalandod, akkor nem a külsőddel van gond, hanem valami mással, ha komoly kapcsolat meg nem jön össze.
Egyébként tojok rá, hol vásárolsz, én ott vásárolok, ahol kapok jó méretet, normális (strapabíró) minőséget, nem veszek drága márkákat, mert sokszor nem jobb az olcsónál, de a többszörösét van pofájuk elkérni árban. Nem vetem meg a túrkálót sem, ha ott találok valami jót, van onnan is ruhám.
Ezt sose értettem. Miért kell a nőket felszínesnek beállítani? Mindenki először a másik külsejét látja először, az alapján döntjük el, hogy vonzódunk-e egymáshoz. Ti, férfiak se kezdtek olyan nővel, akihez nem vonzódtok.
Nekem is van fiú barátom akinek ismerem és szeretem a belső tulajdonságait, de soha nem tudnám elképzelni, hogy hozzám érjen.
Én is voltam 62 kiló, alig akartak ismerkedni velem a férfiak, aztán lefogytam 52-re... Én is sírhatnék, hogy csak azért kellek XY-nak, mert szebb lett az alakom, mégse teszem.
Talán neked is rá kéne jönnöd, hogy mi az ami nem vonzó benned, vagy mivel lehetnél vonzóbb. Nem várhatod el se a nőktől, se a férfiaktól, hogy olyannal legyenek, akikben nem látnak pluszt.
Nem "ítélnek" külső alapján, csak az alapján bírálnak el, mint potenciális szexuális és romantikus partnert. Nem az emberi értékeidet ítélik meg, hanem, hogy akarnának-e veled "szaporodni" (jó, erős kifejezés, de ezek a dolgok ugyanolyan ösztönök alapján működnek, mint az állatvilágban). Ha a válasz igen, akkor jön az, hogy milyen ember vagy, kellesz-e hosszú távra.
És most tedd a szívedre a kezed, és mondd azt, hogy te, ha meglátsz egy lányt, akkor nem a külseje alapján teszed be a "dugnám" vagy "max haver" dobozba.
A kérdés úgy lenne helyes: miért külső alapján ítél sok ember?
Ez nemtől teljesen független.
Ha pedig pár keresésről van szó, természetes, hogy csak azt a jelöltet szeretnénk megismerni közelebbről is, aki legalább valamennyire vonzó külsőre is számunkra. Ezzel ti, férfiak is pontosan ugyanígy vagytok. Ha nem szeretitek a molett nőket, tuti nem fogtok csak azért mégis randira hívni egyet, mert hát amúgy kedvesnek tűnik. Nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!