Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha azzal a szöveggel utasítana...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha azzal a szöveggel utasítanak vissza a nők, hogy "bottal se nyúlnék hozzád! ", akkor valójában ennyire ronda lennék?

Figyelt kérdés
Eddig csak visszautasítást kaptam nőktől. Hol és hogyan ismerkedjek szerintetek? 22F

2015. nov. 9. 15:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
14%

"ne hagyd lerázni magad :)"

tehát legyen tolakodó, zaklató?

2016. jan. 11. 16:37
 22/31 A kérdező kommentje:
Nem szoktam tolakodva, bunkó módon ismerkedni. Nem csak utcán ismerkedek, máshol is. Szórakozóhelyeken is ilyen bunkó módon utasítanak vissza.
2016. jan. 11. 18:16
 23/31 anonim ***** válasza:
27%
= Nagyon csóró vagy. A sok pénz megszépít :)
2016. jan. 12. 22:06
 24/31 Shaddark ***** válasza:
0%

"tehát legyen tolakodó, zaklató?"

Igeeeeen :D

Azokkal, akik a főcímben leírt mondattal utasítják el normális hangneme ellenére: "bottal se nyúlnék hozzád" .

Így mindkét félnek lehetősége van fejlődni picit eq-téren :)

2016. jan. 14. 17:24
 25/31 anonim ***** válasza:
72%

Ha taszítóan ronda lennél, akkor sem mondanék ilyet, hogy bottal se nyúlnák hozzád. Ehhez vagy nagyon bunkónak kéne lennem vagy neked kéne nagyon tolakodónak, zaklatónak lenned.

Mondjuk egy hasonlóan kritikán aluli beszólásra simán válaszolnék így, ha ronda az illető, ha nem. De amíg normálisan közeledik, addig biztos nem.

2016. febr. 10. 16:13
 26/31 anonim ***** válasza:
32%
Tapló szöveg, aki ilyet mond, az annyit is ér, nem érdemes velük foglalkozni.
2016. márc. 31. 14:37
 27/31 anonim ***** válasza:
Megértelek kérdező......... Számtalanszor megkaptam már én is, hogy ronda vagyok.... A kutyának sem kellek a kinézetem miatt....... 20/F
2016. aug. 6. 15:23
 28/31 anonim ***** válasza:

Sajnalom nagyon, hogy ilyen tapló paraszt "nők" vannak!

En mindig értékelem és megköszönöm, ha bókol valaki és, amikor valaki veszi a bátorságot, normálisan megszólít.

Nem tudom így látatlanban, hogy mi lehet a baj, de az biztos, ha ápolt vagy és tiszta, kulturáltan szólsz hozzájuk, a hiba nem benned van, amiért ilyen stílusú visszautasítást kapsz.

2016. okt. 2. 03:34
 29/31 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy csak átlagos vagy. A nők az átlagos férfiakat is rondának tartják.
2016. okt. 2. 07:54
 30/31 anonim ***** válasza:
előzőnek igaza van
2016. okt. 3. 07:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!