Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pattintatok le már, mást is ilyen szöveggel?
Internetes ismerkedés, de ezt inkább senki se kategorizálja, kérek mindenkit.
Ismerkedés szép lassan ment. Egyszer csak, valamiért be lassult. Többször is hívtam találkozásra, de semmi. Ráírtam, hogy írja meg bátran, hogy van valakije vagy nem vagyok neki megfelelő, stb. Ezeket, megértettem volna.
De a lepattantós szöveg a következő volt, hogy ő csúnya.
Mikor olvastam ezt az üzenetet, eléggé kerekedtek a szemeim. Kaptam már, csúnya és igénytelen elküldéseket és persze, nem vagy az esetem típusúakat is. De, ilyet még nem.
Én olyat kaptam egyszer régen hogy: " Úgy érzem, többet érdemlek."
Mit lehet tenni? Semmit. Mindegy mivel koptatnak le, ha látod h nem kellesz, menj tovább.
Ma ilyen elmélkedős kedvemben vagyok szóval:
Mi van ha tényleg annak gondolja magát. A neten jól megvagytok, kedvelitek egymást, és lehet mind a ketten kicsit többet szeretnétek, de ő fél ,hogy ha találkozol vele a külseje miatt teljesen elveszted az érdeklődésedet iránta, lehet ezt nem meri megkockáztatni. Ha a neten keresztül "szereted" de aztán a külseje miatt eldobod (ezt most elég élesen fogalmaztam meg de így konkrétabb) akkor valószínűleg teljesen összeomlana.
Yo, Qtya voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!