Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezt nem ertem, most mit gondolhat?
Valoszinuleg vele is igy siettel...azaz beijedt. Vagy tenyleg gondjai vannak de az nem tetszett neki hogy rogton meggyanusitgattad. Amugy elarulok valamit :
1- messzirol jott ember azt mond amit akar tehat nem tudhatod hogy mikor es hogyan lett vege a kapcsolatanak ha egyaltalan vege lett. Nomeg azt sem tudhatod hogy a gyerek anyjaval milyen a kapcsolata, ki szakitott, vissza akarja-e szerezni, lathatja -e rendesen a gyereket...
2 - tarskereson mindenki, amig a kapcsolat nem lesz komolyabb, addig tobb vasat tart a tuzbe. Koztetek ha jol olvasom meg netes beszelgetesen kivul semmi nem tortent azaz ha massal is beszelget parhuzamosan, az is teljesen rendben van hisz nem kotelezte el magat neked csak flortoltetek.
3 - a mailes kommunikacio gyakran eleg szemelytelen, ne vonj le belole kovetkezteteseket hogy hogyan es mit ir.
Viszont en a helyebe a gyanusitgatasnal alapbol behuztam volna a kezifeket es menekulore fogtam volna...
Szoval csak lazan es legkozelebb ne gorcsolj ra ennyire :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!