Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondolhat/érezhet a szomszéd srác? Nem értem őt!
Figyelt kérdés
Van a lépcsöházunkba egy srác akit 2004-ben ismertem meg!Még az nap mikor megismertem egyik ismerösöm által együt töltöttük a délutánt a közös ismerösel 3an!Aztán 2-esben maradtunk és elég közel kerültünk egymáshoz,azt mondta hogy jo alakom van és kb fél cm-re voltunk egymástol szóval majdnem volt egy csók de én meghátráltam mert korainak tartottam pár óra ismeretség után..Aztán smsbe megkérdezte hogy akarok-e járni vele,mire én vissza irtam neki h még nem ismerem annyira!Ez után meg szakadt a kapcsolat köztünk!Nem jártunk össze!akkor voltam 14!Most 18éves vagyok 3év6hónapja van barátom,neki 4éve barátnöje!És még mindig kapok a sráctol megjegyzéseket!A barátnöje elött mondta hogy :"ö idöben eltud készülni látod?"ezt akkor mondta mikor vártam a ház elött a barátom!Aztán volt olyan h köszöntem a bnöjének és nem köszönt a csaj,erre ő ezt mondta a bnöjének:"mi a f*szért nem köszöntél neki?Nem hallottad hogy köszön?".Tegnap elött pedig szintén vártam a barátom és azt mondta hogy a barátom elég pontatlan mivel már 5perce vártam rá!Autóval jött értem barátom és erre a srác aztmondta h :"dobd ki a taxid és cserélj újra!"ezt én ugyértetem h dobjam ki a barátom mivel öt nevezte "taxinak"!ebben a helyzetben mit tehetnék?Felvenném msnre hogy beszéljek vele.. az gáz lenne?vki tud tanácsolni vmit? a srác 21éves!2008. nov. 19. 10:09
1/4 anonim válasza:
Ha a barátoddal szeretitek egymást és jó a kapcsolat akkor szerintem hagyd!DE viszont ha nem jó és nem annyira szereted akkor vedd fel msnre.Én ha szeretném nem venném fel msnre.Bár ezt igazán csak te tudod eldönteni.
2/4 A kérdező kommentje:
hát a barátommal nagyon sok vita van ö 22éves!mostanába volt olyan h 2napig nem is találkoztunk mert nem volt kedve kimozdulni se..most kb 5napja nem vitáztunk semmin!én nagyon szeretem őt komoly a kapcsolatunk de a netes dolgaival többször nagyon megbántot és eljátszotta a bizalmam!visszakellett épitenem a bizalmat nagyon nehéz volt!és mai napig van amikor nem bizom benne pedig már abbahagyta a dolgait!köszönöm a választ!de még várok azért hátha volt vki hasonlo helyzetben!
2008. nov. 19. 12:42
3/4 anonim válasza:
Tök izgi lenne ha összejönnétek, de persze azért lehetne belőle balhé is.
4/4 A kérdező kommentje:
hát igen izgi az biztos de addig semmiképp nem lenne köztünk kapcsolat amig van barátom és neki barátnöje!meg nem tudom érdemes lenne-e feldobni ennyi évet,meglátom h mi lesz a vitákkal mert ezt igy nem lehet évekig csinálni.Zavaros az egész igy:S
2008. nov. 19. 13:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!