Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azt mondja egy fiú egy lánynak, hogy majd kér valamit tőle, akkor mire gondolhat?
Figyelt kérdés
2011. aug. 4. 21:48
1/7 szenszi válasza:
szerintem egy kis aprót szeretne tarhálni
3/7 anonim válasza:
Aztán sírsz, ha nem értelmes válaszokat akarsz. Miért ebbe a témába írtál?? Gondolod szerelmet vagy sexet fog kérni?
Mert akkor válaszoltál...
Inkább nem írok kreatív dolgokat, mert itt fogsz bőgni.
4/7 anonim válasza:
Ha csak beszélgetni szeretnél, elmesélni fájdalmad, örömöd, keress barátokat. Ne bízz meg az idegenekbe.
5/7 anonim válasza:
segitség, képek plusz a kategoria neve: D
6/7 anonim válasza:
Hát, én fiú vagyok, de ha lány lennék, akkor is erre gondolnék: adja oda a csaj a bugyit ami az nap volt rajta, hogy tudjam szagolgatni d: jó, lehet hogy kicsit perverz, de te kérdezted, és gondolhatod hogy egy barátnőtől általában nem aprót kér a barátja.
7/7 anonim válasza:
Ja, és mivel itt tetted föl a kérdést, amúgy is valami olyasmit sejthettél amit én is írtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!