Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférhetnek-e ezek egy párkapcsolatba?
Vagy csak én reagálom túl?
- mielőtt szexelne velem (ami havonta legfeljebb kétszer történik meg) nagyon kedves, hízelgő, utána ez elmúlik
- nem veszi figyelembe azt, ami engem bánt, pl. mondtam neki, hogy amikor nyilvánosan megölel, megfogja a kezem stb., ne nézzen más, ismeretlen lányt, mert ezzel megbánt - továbbra is csinálja, csak hogy "féltékeny legyél és kelendőnek érezzem magam" - ő mondta
- nem szívesen néz rám, és látni az arcán az elégedetlenséget
- van egy betegségem, melyről hivatalos diagnózisom van. Ezt nem fogadja el, azt gondolja, szórakozom ezzel (16 éve biztos... ekkor voltak észlelhetőek először a tünetei)
- bemutatott a szüleinek, mondja, hogy szeret, gyakran meghív engem - ezek jót jelentenek?
Mivel ez az első komolyabb párkapcsolatom, nem tudom eldönteni, hogy ezeket túlreagálom-e.
A kinézetem: mellig érő, enyhén hullámos, és világosabb barna hajam van (nem festett és vasalt). Az arcom jellegzetes (de nem feltűnően csúnya). Vékony, és ápolt vagyok. Anyagi lehetőségeimhez mérten igyekszem mindig a lehető legcsinosabb lenni. Kevés ruhám van, de azok tartósak, és jól kombinálhatóak egymással.
Jó pár embert megkérdeztem már arról, hogy nézek ki, a legtöbben szebbnek tartanak az átlagnál.
ezek nagyon nem jó jelek..:S
miért ilyen kevés a szex? hány évesek vagytok?
milyen betegséged van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!