Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy akárhányszo...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy akárhányszor ismerkedek egy sráccal, mindig az az első érzésem, hogy nem lehet köztünk több barátságnál? Miért van ez? Csak megijedek vagy mi?

Figyelt kérdés

19 éves nő vagyok..

visszahúzódó vagyok.... megjegyzem nem vagyok leszbi. :))

Egyszerűen csak úgy érzem ,hogy nem tudok szeretni....

Tavaly jártam egy sráccal, de nem működött ,mert szakítottam vele... azért szakítottam vele, mert nagyon visszahúzódó voltam és nem mertem lépni ,mert nem voltam tisztában az érzéseimmel... úgy érzem ,hogy nem tudok szeretni...

2015. nov. 7. 13:40
 1/8 anonim ***** válasza:
34%
Mert senki se néz ki elég jól számodra.
2015. nov. 7. 13:42
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen nincs, hogy nem tudsz szeretni. Még nem jött el az a srác az életedben, aki egy pozitív értelmezésű "őrültséget" képes kiváltani belőled. Ez nem a te defekted. Az is lehet, hogy mivel visszahúzódó vagy, már véget akartál vetni ennek, és ezért léptél bele egy kapcsolatba. Miközben nem is volt meg a szikra köztetek. Én itt keresném a gyökerét a dolognak. Nem kell mindenáron kapcsolatban lenned, és görcsölnöd ezen a témán, majd jön, ha jönnie kell.
2015. nov. 7. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem vagy te nő, csak egy kislány, aki játszik a férfiakkal. Ha érzelmileg is felnőtt leszel, nem csak jogilag, na akkor leszel nő, és nem lesznek ilyen gondjaid.
2015. nov. 7. 14:36
 4/8 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kíváncsi olyan kommentekre, amik nem a kérdésemre adnak választ!

Nem azt kérdeztem ,hogy nő vagyok e vagy lány!!!! nem ez volt a kérdésem!!!!!!

Engem csak normális válaszok érdekelnek.... a többi nem!!!!

2015. nov. 7. 15:23
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne pattogj, attól még nem leszel érettebb, hogy hisztizel.
2015. nov. 7. 15:55
 6/8 anonim ***** válasza:
Pedig az előző kommentelőknek sajnos igazuk van. A legjobb hím egyedre vársz, azért vagy képtelen szeretni valakit. Olyan pedig egyszerűen nem létezik, hogy valaki a visszahúzódó személyisége miatt ne merje kimutatni az érzelmeit, ez egyszerűen nem igaz! Ha valakit szívből szeretsz, lehetsz akármilyen félénk, nem fog gátat jelenteni a szerelemben. Lehet lepontozni, de sokszor megtapasztaltam már az ismerőseim között.
2015. nov. 7. 19:24
 7/8 A kérdező kommentje:
Te pattogsz, nem én!
2015. nov. 8. 11:31
 8/8 anonim ***** válasza:
De ha a visszahúzódó valójában azt takarja, hogy nincs önbizalma, és fél a visszautasítástól, akkor nagyon is lehet, hogy nem képes kimutatni az érzelmeit. Egyébként jelenleg én is így vagyok, mondjuk nekem mentális gátat szab a testem, úgyhogy most egy időre takarékra tettem a témát, és inkább önfejlesztésbe kezdtem. :)
2015. nov. 14. 15:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!