Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randi utáni passzivitás?
Másoknak is ismerős az a fogalom hogy az első randi után valamiért a másik fél passzívvá válik? Egy jóbarátom szerint azért, mert "túl sokat adok" magamból, és a nők nem tudják feldolgozni ezt.
Szerintem ez baromság. Hisz a randi lényege, hogy megismerjük egymást és kiderüljön egymást keressük e. Persze ettől még én lehetek sok, de akikkel 1-2 hónapja randiztam azok el is tűntek végül.
Lehet tényleg le kéne tojni a lányt, és 3-4 napig nem írni, mert ez a menő? Én szeretek udvarolni, na de így? :D
26F
Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka, elég bunkó dolog lelépni csak úgy. Legyen az nő vagy férfi...
3-4 napig nem írni az nem menő, hidd el. Én az olyan pasikkal nem is foglalkozom, valahogy nekem komolytalan.
Nagyon sok összetevejő lehet annak, hogy miért nem sikerül jól egy randi.
Ne keseredj el, az alkalmas személlyel össze fog jönni. :)
Ó :-) istenem zene fülemnek, hogy van aki szeret udvarolni
Csak így tovább!
Gondolom nem dugtad le a nyelvedet a torkán avagy nem dugtad meg és ezt hiányolja a hölgyike.
Tudom, én is belefutottam már olyan lánykába, aki azért mert nem smároltam vele 3 óra csetelés, és 1 óra személyes találkozó után, azt hitte, hogy nem jön be nekem, így passzív és elutasító lett irányomban. pedig 20+os volt korban, szóval nem egy tizenéves csitriről van szó.
Szóval nem csak velem történt ilyen. Talán ez azt bizonyítja, hogy nem velem volt a baj. Vagy lehet, hogy mégis velünk van?
Utólag kiderült, a csajnak a rosszfiúk kellenek. Azok meg nem is tudnak udvarolni. Fene a világba.
A pozitív és negatív visszajelzéseket nem csak a randi után hanem közben is szívesen fogadom.
Szoktam visszajelzéseket kérni, minden esetre köszönöm a válaszod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!