Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi utáni passzivitás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni passzivitás?

Figyelt kérdés

Másoknak is ismerős az a fogalom hogy az első randi után valamiért a másik fél passzívvá válik? Egy jóbarátom szerint azért, mert "túl sokat adok" magamból, és a nők nem tudják feldolgozni ezt.

Szerintem ez baromság. Hisz a randi lényege, hogy megismerjük egymást és kiderüljön egymást keressük e. Persze ettől még én lehetek sok, de akikkel 1-2 hónapja randiztam azok el is tűntek végül.

Lehet tényleg le kéne tojni a lányt, és 3-4 napig nem írni, mert ez a menő? Én szeretek udvarolni, na de így? :D

26F

2015. okt. 27. 19:58
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Fogalmam sincs, hogy mi lehet az oka, elég bunkó dolog lelépni csak úgy. Legyen az nő vagy férfi...

3-4 napig nem írni az nem menő, hidd el. Én az olyan pasikkal nem is foglalkozom, valahogy nekem komolytalan.

Nagyon sok összetevejő lehet annak, hogy miért nem sikerül jól egy randi.

Ne keseredj el, az alkalmas személlyel össze fog jönni. :)

2015. okt. 27. 20:06
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Ó :-) istenem zene fülemnek, hogy van aki szeret udvarolni

Csak így tovább!

2015. okt. 27. 20:11
 3/14 A kérdező kommentje:
Sokra még nem mentem eddig vele :)
2015. okt. 27. 20:12
 4/14 anonim ***** válasza:
55%

Gondolom nem dugtad le a nyelvedet a torkán avagy nem dugtad meg és ezt hiányolja a hölgyike.

Tudom, én is belefutottam már olyan lánykába, aki azért mert nem smároltam vele 3 óra csetelés, és 1 óra személyes találkozó után, azt hitte, hogy nem jön be nekem, így passzív és elutasító lett irányomban. pedig 20+os volt korban, szóval nem egy tizenéves csitriről van szó.

2015. okt. 27. 20:29
 5/14 Kisboltos ***** válasza:

Szóval nem csak velem történt ilyen. Talán ez azt bizonyítja, hogy nem velem volt a baj. Vagy lehet, hogy mégis velünk van?

Utólag kiderült, a csajnak a rosszfiúk kellenek. Azok meg nem is tudnak udvarolni. Fene a világba.

2015. okt. 28. 00:04
 6/14 anonim ***** válasza:
10%
Szerintem veled van a baj. Fel kéne ismerni hogy nem jössz be a csajoknak.
2015. okt. 28. 07:00
 7/14 A kérdező kommentje:
Micsoda minőségi pozitív hozzáállás :D nem is értem miért fáradtál ezzel a kommenttel hisz semmi lényegeset nem írtál le. Ez nem válasz a kérdésre :)
2015. okt. 28. 07:24
 8/14 anonim ***** válasza:
Kérdezz rá, telefonon, hogy akar-e még találkozni veled. Ha nem, azt is kérdezd meg, hogy mi nem tetszett neki benned, hogy tudj változtatni. Nem biztos, hogy mellédumálást kapsz, lehet, hogy valaki őszinte lesz és akkor legalább megtudod, min kell változtatnod. Nem tudom hányszor történt már ilyen veled, de ha sokszor, akkor el kell gondolkozni. Szabó Péter önfejlesztő azt mondja: ha valakit a kutya 3 x harap meg, az már nem csak a kutya hibája... Lehet, hogy tapadós vagy, nagyon nyomulsz, vagy túl sokat beszélsz magadról. Sajnos ennyiből innen ezt nem tudni, de a helyedben rákérdeznék a passzív félnél (ha megvan a száma), hogy mi a gond.
2015. dec. 10. 17:53
 9/14 anonim ***** válasza:
Történt már velem ilyen többször is. Azt jelenti, hogy nem tetszel a lánynak.
2015. dec. 10. 18:07
 10/14 A kérdező kommentje:

A pozitív és negatív visszajelzéseket nem csak a randi után hanem közben is szívesen fogadom.

Szoktam visszajelzéseket kérni, minden esetre köszönöm a válaszod!

2015. dec. 10. 18:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!