Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Első randi utáni passzivitás?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randi utáni passzivitás?

Figyelt kérdés

Másoknak is ismerős az a fogalom hogy az első randi után valamiért a másik fél passzívvá válik? Egy jóbarátom szerint azért, mert "túl sokat adok" magamból, és a nők nem tudják feldolgozni ezt.

Szerintem ez baromság. Hisz a randi lényege, hogy megismerjük egymást és kiderüljön egymást keressük e. Persze ettől még én lehetek sok, de akikkel 1-2 hónapja randiztam azok el is tűntek végül.

Lehet tényleg le kéne tojni a lányt, és 3-4 napig nem írni, mert ez a menő? Én szeretek udvarolni, na de így? :D

26F

2015. okt. 27. 19:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem jössz be neki, ennyi :( Vagy bejössz neki de nem eléggé, vagy nem akar kapcsolatot stb.

Le lehet lassan koptatni, gondolom erre játszik, vagy gyorsan, amennyiben elhívod még egy randira és nemet mond.

2015. dec. 10. 22:12
 12/14 anonim ***** válasza:
Én azt mondnám, hogy talált "izgalmasabb" játékszert. Egyszerűen nem vagy szimpatikus és a fáradtságot sem veszik, hogy elmondják. Bunkóság, de üdv a 21. században :(
2015. dec. 11. 10:13
 13/14 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem mindenki azért :D
2015. dec. 11. 12:09
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért feltételezik az emberek, hogy a "kötsög 21. században" romlott el minden az ismerkedés terén. Max más játékszabályok vannak.

Majd találsz olyasvalakit, akinek kölcsönösen bejöttek egymásnak.

Én folyamatosan azt tapasztalom, hogy aki nekem tetszik akár online akár élőben ismertem meg, ha mutat is érdeklődést, viszonylag hamar kikopik. Nem hív fel, nem ír vissza, akkor is ha ő kezdeményezett, és magyarázatot sem kapok, hogy miért. Ez egy ideig nagyon bántott- nem mondom, hogy most sem érint meg, főként ha egy-egy "jelölt" különösen szimpi, és sokáig leveleztünk- de kezdem megtalálnia buddhista filozófiának megfelelő randizást: ha ír, jó, ha nem ír jó. Nem fogok kötődni (és főként nem fogom magamra venni), ha még nem ismerem, vagy ha elhal az ismerkedés rövid időn belül. Csak egy embert kell találni, nem 20-at...1 ember meg csak lesz belátható időn belül, ahol mindkét oldalon ugyanúgy állnak a csillagok, és pont mi kellünk egymásnak.

A többiekkel meg nem jött össze, kész. Nem udvarias, nem kedves, de az is lehet, hogy ez a lekoptatás működött eddig számukra a legjobban, és tényleg nincs semmi ártó szándék mögötte.

2015. dec. 11. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!