Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ki szeret magassarkúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki szeret magassarkúban menni az első randira? és mekkora sarkú cipőt vesztek fel?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 11:19
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Soha nem veszek fel magassarkút, se randira, se máshova.
2015. nov. 2. 11:33
 2/14 anonim ***** válasza:

első randira nem mennék abban, mert anélkül is nagyon magas vagyok.

amúgy 8 centiseket hordok kb

2015. nov. 2. 11:34
 3/14 anonim ***** válasza:
60%
En sem hordok magassarkut, soha, semmilyen esetben :) Eleg magas vagyok, es borzaszto kenyelmetlennek talalom.
2015. nov. 2. 11:35
 4/14 anonim ***** válasza:

Én 10 centit simán nővök a magassarkúmnak köszönehetően,szóval sok pasi emiatt kiesik nálam.:/

De hát ilyenek vagyunk mi nők.

2015. nov. 2. 11:35
 5/14 anonim ***** válasza:
60%

én a helyedben nem mennék, nem tudod mit csináltok, ha sétáltok, borzasztóan kényelmetlen lesz botladozni benne

én max 5 centiseket hordok de inkább alkalomra

2015. nov. 2. 11:37
 6/14 anonim ***** válasza:
72%

Én szeretek magassarkúban járni, 5-12 centisek között variálom, van bőven választékom, alig férnek el a szekrényben. Hogy mekkora sarok, az persze nagyban függ a programtól is, de alapvetően 163 centis vagyok, nem félek magasabbakat felhúzni első randira.

De megint csak függ attól, mi lesz a program. Ha sétálgatni kell, netalán túrázni, akkor nyilván nem a legmagasabbat fogom felhúzni, sőt, ilyen esetben semekkora sarkút sem húzok, egyszerű topán, csizma, edzőcipő, időtől és a kirándulás jellegétől függ.

Ha színházba, moziba, vacsorázni, akármi leginkább ülést igénylő dolgot tervezünk, akkor meg csak az időjárástól és a hangulatomtól teszem függővé a cipőválasztást.

2015. nov. 2. 12:04
 7/14 anonim ***** válasza:
19%
itt senki se hord magassarkút... bezzeg ha mondom hány cm vagyok akkor az a kifogás hogy hogy veszek fel magassarkút......
2015. nov. 2. 12:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Az időjárástól és a helyszíntől függ, hogy épp milyen cipőt veszek fel. Sarokmagasság nekem max. 8cm, ami még kényelmes, de nem mindegy a fazon. Télen laposabbat hordok, max. 5cm (csizmában nem szeretem a magasabbat), ha csúszik az út vagy nagy a hó, akkor olyat, aminek a talpa bírja ezeket a körülményeket, illetve nem ázik át, ezeknél nem a sarokmagasság a szempontom, ezek általában laposabbak, ha tükörjég van, akkor még zoknit is húzok rá, ha olyan a terep, és az időjárás engedi, akkor meg sportcipő.

Szóval elsődleges nálam az időjárás és a helyszín, másodlagos az alkalom. Amúgy is nehezen kapok cipőt.

2015. nov. 2. 12:22
 9/14 anonim ***** válasza:

Fenzo, már ketten is írtuk, hogy hordunk magassarkút, szóval nyugi. Én alacsony vagyok és szeretem a magassarkúakat, mert így legalább nem tűnök annyira mininek. Mondjuk a kialakításán is múlik, de olyat veszek, ami kényelmes is, ami elég nehéz az én 35-ös lábamra, de azért mindig sikerül egy nagyobb túra után megfelelőt találni. 8cm-ig simán vállalom, és van egy ekkora sarkú nagyon kényelmes zárt orrú, nyitott szandálom. :-)

Azért azt is vedd figyelembe, hogy általában az alacsony nők kompenzálnak magassarkúval, a magas lányok kevésbé, itt az oldalon meg mindkét tábor jelen van.

2015. nov. 2. 12:28
 10/14 anonim ***** válasza:

Én. :) De nem túl magasat, csak kb. 5 centiset. Alapból nőies a stílusom, úgyhogy egy lapos/sportos cipő nem illene hozzám. Randira viszont ennél magasabbat sem veszek, két okból.

1. Sok srác azt hiszi, hogy aki magasabb cipőt hord, azt az első randi után le lehet fektetni. Semmi kedvem elmagyarázni, hogy ez hülyeség.

2. Az 5 centis cipőimben egy hosszú erdőjárós sétát is végigcsinálok, ha úgy alakul a program. Magasabb sarokkal már bajban lennék ilyenkor.

(Ja, hogy magasabb leszek-e a srácnál, az amúgy nem érdekel. Ha őt zavarja, az az ő baja.)

2015. nov. 3. 15:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!