Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, ki szeret magassarkúba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ki szeret magassarkúban menni az első randira? és mekkora sarkú cipőt vesztek fel?

Figyelt kérdés

2015. nov. 2. 11:19
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Erdőjárás első randinál, magassarkúban??? "idegennel" sráccal elmennél erdőbe?? több mint kockázatos...
2015. nov. 3. 16:34
 12/14 anonim ***** válasza:
Budapesti lévén, erdő alatt a budai hegyeket értem, ahol sokan sétálnak, kirándulnak. Messze biztonságosabb, mint némelyik kerületben az utcák és parkok. Persze sötétben, mikor kihaltabb a környék, már nem mernék arra menni.
2015. nov. 3. 17:08
 13/14 anonim ***** válasza:

Erdőjárás magasított sarkú cipőben a cipősaroktól is függ azért. Tűsarokban kétlem, hogy bárkinek is menne, de vannak szélesebb saroktípusok, nekem is vannak ilyen cipőim, ezek mászkálós cipők, és szinte bármilyen terepre alkalmasak, még erdőbe is akár. :-)

Pl. ez a típus nekem egy ilyen strapabíró terepfüggetlen fazonom, van is ilyenem és nagyon szeretem (csak én akciósan vettem...)

[link]

Egy ilyennél viszont nyilván kötött a terep:

[link]

2015. nov. 3. 18:28
 14/14 anonim ***** válasza:

Nekem ilyenek a "mindenes-szaladgálós" cipőim:

[link]

[link]

[link]

Mindhárommal sokféle terepen jártam már, és egyszer sem hagytak cserben. :) A magas tűsarkú igen, de az tényleg más téma, és ahogy írtam, nem is randiznék olyanban.

2015. nov. 3. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!