Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Az jó, ha első randin a csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az jó, ha első randin a csaj kb.5. mondata az, hogy "te ilyen öngyilkos vagy? Mert olyan a fejed. "?

Figyelt kérdés

És akkor mi van, ha én nem mosolygok? Nem jól állnak a fogaim, johogy nem fogok mosolyogni.

Egyébként meg pl akik szépek, azoknak sem kell mosolyogni, akkor is népszerüek. Mondjuk én sajnos nem nézek ki jól.

De akkor sem kéne diszkriminálni.

Ja meg mi van akkor, ha rossz az életem? Ha nem tudok élni?

Nincs jogom arra, hogy állandóan kedvtelen legyek?

Mert mondjuk unalmas az életem, nincsenek barátaim, karrierem is bőven le van maradva a kortársaimtól, stb.

Persze az egész ott kezdödött, hogy nem néztem ki jól.

Na mindegy, a csaj mondjuk elég hamar rájött, hogy elég vicces vagyok, és mondta is, de hát basszus az önmagában mire elég??? (nem sok mindenre)

2015. okt. 13. 08:48
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
Igen, az nagyon jó!
2015. okt. 13. 08:51
 2/23 anonim ***** válasza:
65%

Erre az lett volna a legjobb kontra, hogy: "a te fejedet látva tényleg eret vágni van kedvem".

Amúgy tulajdonképpen mi is a kérdés? Mert kiírtál ötöt, amik sehogy se kapcsolódnak egymáshoz.

2015. okt. 13. 08:56
 3/23 anonim ***** válasza:
91%
Mi itt a kérdés?!?!?! Ez egy történet leírva.
2015. okt. 13. 09:11
 4/23 anonim ***** válasza:
87%
Azt is hamar le lehet venni valakiről ha van belső elégedettsége, és sugárzik belőle, és azt is ha valaki depressziós és életunt. Kicsit nyersen fejezte ki magát.
2015. okt. 13. 09:23
 5/23 anonim ***** válasza:
85%
De ahelyett, hogy ezt itt beszéled meg a gyakorin, vele is megpróbálhattad volna!
2015. okt. 13. 09:25
 6/23 anonim ***** válasza:
87%

Természetesen neked természetesen jogod van állandóan kedvetlennek lenni, jogod van nem mosolyogni, jogod van egy unalmas, magányos élethez, szóval mindahhoz jogod van, amit itt leírtál. Mi is a kérdés?

Hogy a csaj ezt miért vette le az ötödik mondat után? Mert nem hülye. És miért fogta menekülőre? Mert nem hülye.

Az ilyen nagy szavakkal, mint jog és diszkrimináció nem kéne dobálózni. Az nem diszkrimináció, ha valaki nem akarja még egy rövid időre sem hozzákötni ez életét egy önsorsrontó fazonhoz.

2015. okt. 13. 09:26
 7/23 A kérdező kommentje:
nem vette menekülőre.
2015. okt. 13. 09:29
 8/23 anonim ***** válasza:
100%

"És akkor mi van, ha én nem mosolygok? Nem jól állnak a fogaim, johogy nem fogok mosolyogni. "

Nekem sem állnak szépen a fogaim annak ellenére, hogy nekem még fogszabályzásom is volt, na erre varrj gombot. Viszont a szabályzás tönkretette a fogaimat, és az lett az eredménye, hogy hosszú évekig fájt, az orvosok meg nem csináltak vele semmit, egy kis szellő is elég volt, szóval én emiatt mosolyogtam kevesebbet, de pár éve rátaláltam a lila Elmexre, és amióta azt használom, nem fáj a fogam. Azóta többet mosolyogk, és ezt nem befolyásolja, hogy a szabályzás ellenére az alsó fogsorom visszaállt eredeti rendezetlen állapotába. Ha valaki megszól a fogaim miatt, nagyon szívesen a tudtára adom, hogy a fogszabályzás, amire a szüleim gyerekként elvittek, semmit se ért...

"Egyébként meg pl akik szépek, azoknak sem kell mosolyogni, akkor is népszerüek. Mondjuk én sajnos nem nézek ki jól."

A szépség relatív, a népszerűség meg nem ezen múlik, sokkal inkább azon, hogy mennyire mozog valaki otthonosan társaságban, illetve mennyire akar megfelelni másoknak.

"Ja meg mi van akkor, ha rossz az életem? Ha nem tudok élni?"

Akarat kérdése, mindenkinek vannak problémái, nekem is olyan gondjaim vannak, amibe sokan belerokkannának, mégse vágok eret magamon, többször felálltam már a padlóról.

"Nincs jogom arra, hogy állandóan kedvtelen legyek?"

Hajrá, csak így el fognak kerülni az emberek, még azok is, akik sajnálnak. Max. az marad veled, akinek pénze van belőled (dilidokik).

"Mert mondjuk unalmas az életem, nincsenek barátaim, karrierem is bőven le van maradva a kortársaimtól, stb. "

Ez csak rajtad múlik.

"Persze az egész ott kezdödött, hogy nem néztem ki jól."

A hírességek sem mind néznek ki jól, mégis megtalálták a módját az érvényesülésnek, van, akinek még olyan időszaka is volt az életében, amikor csövezett is.

"Na mindegy, a csaj mondjuk elég hamar rájött, hogy elég vicces vagyok, és mondta is, de hát basszus az önmagában mire elég??? (nem sok mindenre)"

Ha neki ez imponál, akkor nem kellene ennyire leírnod az esélyeidet.

2015. okt. 13. 09:32
 9/23 anonim ***** válasza:
96%

Látom le lettem pontozva, mily meglepő...

Lásd kivel van dolgod, megválaszolom az összes kérdésed.

"Az jó, ha első randin a csaj kb.5. mondata az, hogy "te ilyen öngyilkos vagy? Mert olyan a fejed. "?"

Nem jó.

"Ja meg mi van akkor, ha rossz az életem?"

Az akkor rossz.

"Ha nem tudok élni? "

Az se jobb.

"Nincs jogom arra, hogy állandóan kedvtelen legyek? "

De van.

"Na mindegy, a csaj mondjuk elég hamar rájött, hogy elég vicces vagyok, és mondta is, de hát basszus az önmagában mire elég???"

Stand-up fellépésekre talán elég, de a humor, mint tudjuk, relatív.

Na megfelel ez kiskirálylány?

2015. okt. 13. 09:33
 10/23 anonim ***** válasza:

"nem vette menekülőre"

Isten segítse meg szegényt.

2015. okt. 13. 11:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!