Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha első randin a csaj kb.5. mondata az, hogy "te ilyen öngyilkos vagy? Mert olyan a fejed. "?
És akkor mi van, ha én nem mosolygok? Nem jól állnak a fogaim, johogy nem fogok mosolyogni.
Egyébként meg pl akik szépek, azoknak sem kell mosolyogni, akkor is népszerüek. Mondjuk én sajnos nem nézek ki jól.
De akkor sem kéne diszkriminálni.
Ja meg mi van akkor, ha rossz az életem? Ha nem tudok élni?
Nincs jogom arra, hogy állandóan kedvtelen legyek?
Mert mondjuk unalmas az életem, nincsenek barátaim, karrierem is bőven le van maradva a kortársaimtól, stb.
Persze az egész ott kezdödött, hogy nem néztem ki jól.
Na mindegy, a csaj mondjuk elég hamar rájött, hogy elég vicces vagyok, és mondta is, de hát basszus az önmagában mire elég??? (nem sok mindenre)
Orulj, hogy hajlando veled randizni valaki.
Messzirol kerulom a folyton negativ, pesszimista, buval bszott embereket. Az kene meg, hogy engem is lehuzzon.
Elobb tedd rendbe az eletedet, aztan csajozz. En legalabbis nem azert akarok kapcsolatot, hogy aztan az en feladatom legy kirangatni a szarbol a masikat.
Miért idióta a csaj? Randizott valakivel, aki folyton olyan volt, mintha citromba harapott volna, sőt kikéri magának, ő fennenhirdeti a jogát arra, hogy fäszkalapként viselkedjen, mert egy randin hattyú halála - de szar az én életem és igen is jogom van ehhez - szerepet játszani bunkó fäszkalapság, függetlenül attól, hogy hogy nézel ki.
Én biztos nem ilyen szofisztikáltan fejeztem volna ki magam, ha ennyire szar neked velem vagy csak képtelen vagy kimutatni, mert úgy vagy vele, hogy panaszkodó jánosnak lenni kényelmesebb. Akkor mi a fenét erőltetni a találkozást? Már bocs, de egy normális lánynak olyan fiú kell, akivel együtt lehet jó kedve, nem egy olyan, akinek nézheti a búvalbäszott képét egésznap, meg jól lehúzza őt is a fenébe. Igen, jogod van fäsznak lenni, de ne csodálkozzál, ha beszól neked.
Gondolom "vicces" meg nem hagyományos értelemben vagy, mert ilyen hozzáálláshoz legjobb esetben is "érdekes" humorérzék tartozik, de akkor meg mi a fäszt csodálkozol, ha valaki szintén érdekes humorérzékkel szól be neked?
na ebből már elegem van, hogy mindig el vagyok küldve a gulágra, hogy még ezt csináljam meg még azt, és majd akkor csajozhatok.
ELÉG!
26 évesen már kicsit sok ez.
Kicsit sokat szenvedtem, elmulhatna ez már.
Jöttek azzal, hogy járjak "KICSIT" kondizni, hát eljártam KICSIT (értsd heti 3) kondizni, de nem nagyon segítette elő a hangulatomat. És persze továbbra is ugy nézek ki, mint egy 12 éves...(ez a probléma gyökere)
És ti nem tudjátok lehet, de oké, hogy jogom van rosszul lenni, de azért nem kéne, hogy ezért büntetés járjon.
Merthogy ezért büntetés jár. :(
Mit varsz? Azt hogy valaki ugy szeressen ahogy vagy? Tudod mennyire faraszto egyutt lenni egy olyan emberrel, mint te?
Erre senkinek nincs szuksege! Ha mar valaki veszi a faradtsagot, hogy randizik veled akkor eroltesd meg magad..ha most ezt latja, akkor mit higgyen, milyen lehet veled lenni?
Örülj, hogy egyáltalán szóba állt veled, nekem anyám bajait is nehéz hallgatni minden nap, de ő beteg, ráadásul klimaxol, én meg nemsokára költözöm, csak a papírokra várok.
Te viszont fiatal vagy, jó esetben egészséges is.
Kondi helyett választhatnál inkább valami közösségi sportot, csapatjátékot, esetleg olvashatnál regényeket (nem tudom, szoktál-e).
De ha te a siránkozást könnyebb útnak tartod, úgysem fogsz hallgatni ránk. És ha szerencséd van, ez a lány nem fogja menekülőre, és megpróbál kirángatni, mert küldetésének érzi. Kérdés, hogy melyikőtök álláspontja dől meg hamarabb.
na hát kezdjük azzal, hogy a rinya azért van, mert nincs nő
ha van nő, akkor nincs ok a rinyára.
mindazonáltal sorozatban futok bele a hibába, hogy összefekszem olyannal, akitől még éppen nem hányok, és hagyja, aztán dugás után 3 perccel már csak bámulom a plafont, hogy miért jut nekem csak ennyi.
És mielőtt ezért is az oltást kapnám, elmondom, hogy a jóképü gyerekek meg azért sirnak, hogy nekik miért nem jut egy IGAZÁN jó nő végre.
Meg sirnak, hogy unják már az átlag csinos nőket, akikből kb hetente ujat dugnak.
Persze nekem is más lenne a helyzetem, ha mindig "átlag csinos" kellenék.
De mint látható, valakinek a világ kincse sem elég, aztán erre is képesek ráunni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!