Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az jó, ha első randin a csaj kb.5. mondata az, hogy "te ilyen öngyilkos vagy? Mert olyan a fejed. "?
És akkor mi van, ha én nem mosolygok? Nem jól állnak a fogaim, johogy nem fogok mosolyogni.
Egyébként meg pl akik szépek, azoknak sem kell mosolyogni, akkor is népszerüek. Mondjuk én sajnos nem nézek ki jól.
De akkor sem kéne diszkriminálni.
Ja meg mi van akkor, ha rossz az életem? Ha nem tudok élni?
Nincs jogom arra, hogy állandóan kedvtelen legyek?
Mert mondjuk unalmas az életem, nincsenek barátaim, karrierem is bőven le van maradva a kortársaimtól, stb.
Persze az egész ott kezdödött, hogy nem néztem ki jól.
Na mindegy, a csaj mondjuk elég hamar rájött, hogy elég vicces vagyok, és mondta is, de hát basszus az önmagában mire elég??? (nem sok mindenre)
Neked az a problémád, hogy valaki mástól teszed függővé azt, hogy te jól legyél. Amíg te függsz ettől az egésztől, nem fogsz tudni kitörni, képtelen leszel jól érezni magad. Én már függetlenítettem magam ezektől a dolgoktól, és nem nyafogok ennyit, pedig le merném fogadni, nagyobb gondjaim vannak az életben úgy egyáltalán, mint neked ez. Az önállóság nem csak azt jelenti, hogy anyagilag független vagy és el tudsz intézni ügyeket egyedül, hanem ez is beletartozik, hogy másoktól függetlenül teljes értékű embernek tudod érezni magad, és képes vagy jól érezni magad a bőrödben.
Tanulj meg élni, aztán lesz nő is.
másfél évig jártam pszichologushoz még egyetemen.
a pszichologus tanácsára regisztráltam társkeresőre és nagy mákom volt, mert pont lett csajom elég hamar.
gondolom ő ezt a véletlent szakmai sikerként könyvelte el
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!