Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért mondják, hogy mindenki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondják, hogy mindenki a maga szintjén keresgéljen?

Figyelt kérdés

Nincsen diplomám, csak érettségim, meg 4 nyelven beszélek. Egyszer már anyagi okok miatt félbehagytam az egyetemet, elmentem dolgozni, idővel újra el szeretném kezdeni.

Mindenki mondja itt, hogy zsák a foltját, a diplomás férfiakhoz igenis diplomás nő való, az alacsonyabb végzettségűek nyilván jobban megtalálják a közös hangot egy útburkolóval vagy egy építőmunkással, mint egy orvossal vagy egy jogásszal.

Biztos bennem van a hiba, de 20 szakmunkásból ha kettőt ismerek olyat, akikkel tényleg megvan a közös hang, és intelligensebbek jó néhány diplomásnál. De nagyon sokaknak, akik pl munkában is megpróbálnak felszedni egyszerűen kilóg a kapanyél a szájukból, nem hiszem, hogy értelmesen el tudnánk társalogni a világ dolgairól.

Most akkor?

22N

2015. nov. 6. 21:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem a papír a lényeg. Vannak idióta diplomások és értelmes szakmunkások is.

Csak általánosságban más az életfelfogás.

Vannak szakmunkások, akik azért azt csinálják, mert szeretik az adott munkát, meg tudják ragadni azon a területen a lehetőségeket. Ők szerintem gond nélkül kijönnek egy diplomással, míg azok, akik csak azért robotolnak, mert épphogy meglett a 8 általános és rákényszerültek a fizikai munkára, valószínűleg nem lennének megfelelő szellemi partnerek.

2015. nov. 6. 21:40
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Értelmes, tájékozott és művelt nem attól lesz valaki, hogy egyetemre jár, szóval semmi értelme nincsen ennek a kijelentésnek.
2015. nov. 6. 21:41
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a maga szintjén keresgéljen, de a szinted nem a diplomád meglététől függ.
2015. nov. 6. 21:41
 4/8 anonim ***** válasza:
16%
Kicsit túl sokat képzelsz magadról,önmagában a 4nyelv ismeretéböl nem leszel olyan értelmes mint 1egyetemet végzett,hanem ez csak 1különlegességed,de menj el egy álláshirdetésre,önmagában semmit sem ér!
2015. nov. 6. 21:43
 5/8 anonim ***** válasza:

ha nekem lambom van diploma helyett szóba se állsz velem?

kár érted

2015. nov. 6. 21:43
 6/8 anonim ***** válasza:
92%
Mindenki a maga szitnjén keresgéljen, de a szint ahogy az előző is írta nem diplomához kötött. Ez a kijelentés számomra csak annyit jelent, hogy hozzád hasonló kaliberű emberekkel kell ismerkedni. Én például nem tudnám elképzelni az életem olyan emberrel akivel nem egyezik az értékrendünk, az értelmi szintünk, a céljaink az életben.
2015. nov. 6. 21:54
 7/8 anonim ***** válasza:
37%
Tessék: [link] A lányok általában ezen a szinten keresgélnek. Azt hiszem, nincs is mit hozzáfűznöm.
2015. nov. 6. 22:16
 8/8 anonim ***** válasza:
KEdves fantáziátlan. A válaszod valóban nem túl fantáziadús.
2015. nov. 6. 23:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!