Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy mindenki a maga szintjén keresgéljen?
Nincsen diplomám, csak érettségim, meg 4 nyelven beszélek. Egyszer már anyagi okok miatt félbehagytam az egyetemet, elmentem dolgozni, idővel újra el szeretném kezdeni.
Mindenki mondja itt, hogy zsák a foltját, a diplomás férfiakhoz igenis diplomás nő való, az alacsonyabb végzettségűek nyilván jobban megtalálják a közös hangot egy útburkolóval vagy egy építőmunkással, mint egy orvossal vagy egy jogásszal.
Biztos bennem van a hiba, de 20 szakmunkásból ha kettőt ismerek olyat, akikkel tényleg megvan a közös hang, és intelligensebbek jó néhány diplomásnál. De nagyon sokaknak, akik pl munkában is megpróbálnak felszedni egyszerűen kilóg a kapanyél a szájukból, nem hiszem, hogy értelmesen el tudnánk társalogni a világ dolgairól.
Most akkor?
22N
Nem a papír a lényeg. Vannak idióta diplomások és értelmes szakmunkások is.
Csak általánosságban más az életfelfogás.
Vannak szakmunkások, akik azért azt csinálják, mert szeretik az adott munkát, meg tudják ragadni azon a területen a lehetőségeket. Ők szerintem gond nélkül kijönnek egy diplomással, míg azok, akik csak azért robotolnak, mert épphogy meglett a 8 általános és rákényszerültek a fizikai munkára, valószínűleg nem lennének megfelelő szellemi partnerek.
ha nekem lambom van diploma helyett szóba se állsz velem?
kár érted
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!