Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tehetnék? 21 éves pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tehetnék? 21 éves pasi vagyok. Mindenki szerint szép vagyok, kedves, humoros, okos.

Figyelt kérdés
Művelt vagyok,tanulok, normálisan élek én és a családom is. Évek óta magányos vagyok, úgy érzem, hogy a származásom miatt(mert nem születtem romának)ezért nem akarnak komoly kapcsolatot velem a roma lányok.
2015. okt. 29. 15:18
 1/7 anonim ***** válasza:
Miért kell pont roma lánynak lennie? Százezrével vannak korodbeli nem roma lányok. Diszkrimináció ez is, nem gondolod?
2015. okt. 29. 15:22
 2/7 anonim ***** válasza:
Ez vagy egy jóféle kamu kedves kérdezô, vagy hazugságban nôttél fel.
2015. okt. 29. 15:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Oszt pízed van e gádzsó?
2015. okt. 29. 15:32
 4/7 A kérdező kommentje:
"miért kell roma lánynak lennie " Mert pl annak nincs értelme hogy van egy hozzám illő csaj(nem roma), tegyük fel és nem tudja értékelni a hosszútávú párkapcsolatot.Meg ha enni akarok a mostani lányok főzni se tudnak semmit magamnak csinálhatok kaját,amíg csinálom a kaját addig meg nyavalyognak hogy mért nem velem foglalkozol.De nekem a roma lányok jönnek be mert szépek és van köztük kedves is . Mért fontos hogy sok pénzem van-e?
2015. okt. 29. 15:42
 5/7 anonim ***** válasza:

Egy pasira mióta aggatják a "szép" jelzőt???

Amúgy meg üdvözöllek a 21.században,ha házvezetőnőt akarsz,adj fel hirdetést!

Régen rossz,ha egy nőt az határoz meg,hogy tud-e főzni!

2015. okt. 29. 16:15
 6/7 anonim ***** válasza:
Te büdös rasszista, tudatlan barom. Ja és ízlésficamos. ://
2015. okt. 29. 16:40
 7/7 A kérdező kommentje:
mért lennék rasszista és tudatlan nincsen semmi bajom a romákkal .A nagy részük becsületes .És tényleg ez csak példa volt(főzés) ,hogy a mai lányok nem tudnak konkrétan semmit se megcsinálni .Én mért is lennék tudatlan rasszista?Az a rasszista akinek baja van a romákkal
2015. okt. 29. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!