Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés - Vonaton, tömegközlekedésen, utcán?
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a fent említett élethelyzetekben milyen ismerkedési, társkeresési praktikákat szoktatok/tudtok javasolni, illetve lányok, ti hogyan viszonyulnátok hozzá úgy általánosságban, ha vonaton pl megszólítanak, ismerkednének veletek? :) Napi szinten ingázom elég sokat, és így sok kedves/szép/szimpatikus lánnyal találkozom, de magamban még nem léptem meg, hogy legyen bátorságom csak úgy random ismerkedni akivel épp találkozom, mert eléggé kiesik a komfortzónámból. Egyáltalán szerintetek mennyi esély van rá, hogy bármi is összejönne a dologból? 24/F
Igen igen, alkalom szüli. Csak ilyen alkalom szülött ötleteimből nincsen sok :( ha valaki zenét hallgat fülessel, akkor esélytelen, ha könyvet olvas, lehetne az a megszólítás tárgya, de én meg olyan vagyok, hogy ha már olvas, nem akarom zavarni. Persze a MÁV késések mindig jók témának mondjuk, de most jelenleg nem öntenek el az ötletek :D
Azzal esetleg tudnátok még segíteni, hogy leírtok pár ilyen alkalomból adódó megszólítást, hogy veletek mi fordult már elő?
Szerintem a megszólítás tárgyának tökéletes az, hogy őszintén elmondod, hogy azért mentél oda, mert tetszik neked. Ezt elég kevés pasi meri megtenni, úgyhogy valószínűleg annyira lesokkolod, hogy már szóba áll veled :D
Ha meg buszon, vonaton ül mondjuk melletted, akkor érdemes tényleg valami semlegessel kezdeni, útbaigazítás, ilyesmi, aztán abból továbbvinni.
Én például ma kihagytam egy ilyen jó lehetőséget, mert nem tudtam, hogyan kéne kivitelezni. :(
F
És órákig sétálgattunk, mai napig, tartjuk a kapcsolatot!
Egy perc csendet kérnék barátzónába tett férfitársunkért.
Mivel 250 km választ el bennünket egymástól így elég bajos lenne! :) Ha nem lenne ekkora a távolság biztos hogy együtt lennénk, mert nagyon szimpatikus srác!
8-as voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!