Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ismerkedés - Vonaton, tömegköz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedés - Vonaton, tömegközlekedésen, utcán?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy a fent említett élethelyzetekben milyen ismerkedési, társkeresési praktikákat szoktatok/tudtok javasolni, illetve lányok, ti hogyan viszonyulnátok hozzá úgy általánosságban, ha vonaton pl megszólítanak, ismerkednének veletek? :) Napi szinten ingázom elég sokat, és így sok kedves/szép/szimpatikus lánnyal találkozom, de magamban még nem léptem meg, hogy legyen bátorságom csak úgy random ismerkedni akivel épp találkozom, mert eléggé kiesik a komfortzónámból. Egyáltalán szerintetek mennyi esély van rá, hogy bármi is összejönne a dologból? 24/F

#ismerkedés #vonat #tömkegközlekedés
2015. nov. 6. 21:00
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%
Ha szimpatikusnak találnálak, én szívesen beszélgetnék veled. Biztos meglepődnék, mert nem sűrűn adódik lehetőségem ilyesmire, mivel mindenki rohan/telefonját bújja. Pedig fel tudná dobni az unalmas hétköznapokat egy kellemes beszélgetés. :) Nyitott lennék rá. :)
2015. nov. 6. 21:04
 2/12 anonim ***** válasza:
97%
Nekem lett már így csajom. A lényeg, hogy nem kell nagy ügyet csinálni belőle. Megmondod, hogy miért figyeltél fel rá, kicsit beszélgetsz vele, aztán felveted, hogy fussatok össze egy kávéra később, vagy egy-két napon belül (lényeg, hogy hamar, különben elfelejt/leráz).
2015. nov. 6. 21:06
 3/12 mikeXxX ***** válasza:
96%
Nem kel túl dramatizálni oda mész beszélsz adod magad ha vevő rá elhívod valahová az meg , hogy mit mondasz azt az alkalom szüli mindig legalábbis nálam !
2015. nov. 6. 21:18
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Én örülnék egy ilyen szituációnak, ha bejönne az illető szívesen beszélgetnék vele, utcán is, vonaton is. :)
2015. nov. 6. 21:26
 5/12 A kérdező kommentje:

Igen igen, alkalom szüli. Csak ilyen alkalom szülött ötleteimből nincsen sok :( ha valaki zenét hallgat fülessel, akkor esélytelen, ha könyvet olvas, lehetne az a megszólítás tárgya, de én meg olyan vagyok, hogy ha már olvas, nem akarom zavarni. Persze a MÁV késések mindig jók témának mondjuk, de most jelenleg nem öntenek el az ötletek :D

Azzal esetleg tudnátok még segíteni, hogy leírtok pár ilyen alkalomból adódó megszólítást, hogy veletek mi fordult már elő?

2015. nov. 6. 21:26
 6/12 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem a megszólítás tárgyának tökéletes az, hogy őszintén elmondod, hogy azért mentél oda, mert tetszik neked. Ezt elég kevés pasi meri megtenni, úgyhogy valószínűleg annyira lesokkolod, hogy már szóba áll veled :D

Ha meg buszon, vonaton ül mondjuk melletted, akkor érdemes tényleg valami semlegessel kezdeni, útbaigazítás, ilyesmi, aztán abból továbbvinni.

2015. nov. 6. 21:40
 7/12 anonim ***** válasza:

Én például ma kihagytam egy ilyen jó lehetőséget, mert nem tudtam, hogyan kéne kivitelezni. :(

F

2015. nov. 6. 21:49
 8/12 anonim ***** válasza:
94%
Nekem tavaly karácsony előtt egy pár héttel, volt egy ilyen esetem. Céltalanul sétálgattam a városban, ajándék ötleteket gyűjteni, és egy könyvesbolt kirakata előtt álltam, és egy srác odajött hozzám...rám nézett, aztán a könyvre amit néztem, majd újra rám, és közölte a könyv szerzőjét és címét, és hogy ez a könyv nem illik hozzám...ledermedtem! :) És megkérdeztem hogy akkor milyen könyv illik, hozzám, szerinte? És órákig sétálgattunk, mai napig, tartjuk a kapcsolatot! :)
2015. nov. 6. 21:53
 9/12 anonim ***** válasza:
95%

És órákig sétálgattunk, mai napig, tartjuk a kapcsolatot!

Egy perc csendet kérnék barátzónába tett férfitársunkért.

2015. nov. 6. 21:54
 10/12 anonim ***** válasza:
91%

Mivel 250 km választ el bennünket egymástól így elég bajos lenne! :) Ha nem lenne ekkora a távolság biztos hogy együtt lennénk, mert nagyon szimpatikus srác!

8-as voltam

2015. nov. 6. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!