Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Meghívás tömegközlekedésen...

Meghívás tömegközlekedésen vagy facebookon?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy olyan egyetemen vagyok ami a lányok körében nem épp a legelterjedtebb(~5%) és buliba nem járok, de amit hallottam róla nem is akarok ott ismerkedni, így valahogy meg kell találnom titeket, csak azt nem tudom eldönteni, hogy nektek melyik módszer a szimpatikusabb? Ha facen írok, akkor viszonylag könnyen tudtok menekülni, ha nem tetszem, akkor nem válaszoltok, ha viszont nyilvános helyen odaállítok és meghívlak egy kávéra, az könnyebben tud cikis helyzetet szülni nekem is és nektek is. Melyik találkozóba mennétek bele szívesebben? (az megjegyezendő, hogy állítólag nem nézek ki rosszul, tehát ne azt képzeld el, hogy egy 8 elemis kisebbségi, akinek több füle van mint foga fog kérdezősködni)

Elsősorban korombeli, 20 év körüliek véleményére lennék kíváncsi, de természetesen mások is írhatnak. :) Csak az írjon aki lánynak/nőnek érzi magát, köszönöm!

2014. márc. 11. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem inkább arra vagy kíváncsi ha itt ismerkedsz módszer milyen jó.
2014. márc. 11. 21:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Húúúú!! Haver! Háromszor is elkellett olvasnom a kérdésed, hogy valójában mit is akarsz? :)

Lányokat megkérdezni, hogy melyik meghívási formát létesítik előnyben: facebook vagy troli?

Szerintem tökmindegy a lánynak, ha ismeri...jól ismeri a pasit!

A gond akkor van, ha ismeretlenül lépsz oda a lányhoz!

Buszon biztos kellemetlen a lánynak, főleg akkor ha ezt többen is hallják! De, neked is égés lenne azt hiszem!

Képzeld magad a lány helyébe, ha egy vadidegen odalép hozzá és egyből el is hívja valahova? Amelyik lányegyből el is menne...az...

Facebook meg olyan személytelen. Ha ismered a lányt no problem! De ha nem, akkor is ott próbálkozhatsz....ott nem égő!

Vagy pedig azt akarod, hogy itt a gyik-on legyen jelentkező rád egy fantomférfira? .)))

Persze ez csak az én véleményem, ha mered csináld, menj buliba, légy bátor....

2014. márc. 11. 21:17
 3/9 A kérdező kommentje:

Lehet, egy kicsit túl lett fogalmazva a dolog, de a fő kérdés egyértelműen van feltéve. Egyébként ha 3x olvastad el, akkor bizonyára ezt is láttad "Csak az írjon aki lánynak/nőnek érzi magát, köszönöm!"...

Éppen ezért érdekelne a ők véleménye, mert alapjába véve én is így látom, hogy tömegközlekedésen elkapni valakinek a pillantását és odamenni nem egy okos lépés. Ugyanakkor egy lányt már kérdeztem róla, azt mondta, hogy nagyon tetszik neki az ötlet. Cselekvés előtt még kellene mások véleménye is.

Ha ugyancsak 3x olvastad el akkor azt is láthattad hogy a bulikkal gondom van. Sok party arc haverom van, 1-2 hónapja beszélgettünk erről, hogy milyen lányok vannak ott, mind azt mondták, hogy lényegében már egy pohár ásványvíztől is alád fekszenek. Kicsit eltúlozva mondták, de érthetően (tisztelet a kivételnek, aki úgy érzi hogy ez nem igaz rá, az írjon kommentet)

2014. márc. 11. 22:03
 4/9 A kérdező kommentje:
nem is értem, hogy miből szűrtétek le, hogy itt szeretnék ismerkedni. Azért amit a végére írtam? azért kellene hogy az én korosztályom írjon, mert nyilván ők lennének a célközönség, attól nem leszek okosabb ha egy 40 éves anyuka mondja meg a véleményét és az sem segít sokat, ha férfi aggyal próbáljuk megfejteni a nőit, ezt már tudom.
2014. márc. 11. 22:14
 5/9 anonim ***** válasza:

2-es vagyok. F vagyok.Ezt is olvastam a kérdésedben, azért írtam! "...de természetesen mások is írhatnak. :) "

Ez, amit a bulikról írsz csak félelem, visszahúzódás részedről! Nincs igazam?

Azért nem vetnéd te meg, ha egy jó csajszi szétdobná a lábait egy hideg téli éjszakán előtted egy parázsló kandalló előtt a szőnyegen!

Ahhoz, hogy ezt elérd tenni is kellene valamit!

Az, hogy"ide szorultál" nem véletlen! Mást írsz és más vagy az életben! Több önbizalmat szerezz, légy férfi és bátor! A többi jön magától! :))))

2014. márc. 11. 22:23
 6/9 anonim ***** válasza:

Általában nem a legjobb a hangulatom, miközben a villamoson rázkódok. Ráadásul azt se tudod, hogy hol szállok le, ráérek-e. Szóval a tömegközlekedés elég gázos helyzet.

A facebook sem az igazi, ha amúgy nem ismerjük egymást.

2014. márc. 11. 22:28
 7/9 A kérdező kommentje:

az a rész még a korra vonatkozott, utána kiírtam egy határozott kritériumot is éppen az ilyen helyzetek elkerülésére.

Lehet hogy ez hihetetlenül fog hangzani, de tévedsz. Akármilyen jó nő is veti elém magát azon az éjszakán, ha nem ismerem nem fogok sexelni vele. Nem vagyok kutya, nekem nem fogok fűvel fával hemperegni. Szeretkezésben vagyok benne, nem a sexben. Az előbbiért kell tenni leginkább.

Korábban valóban közrejátszott az önbizalomhiány, de az azért volt, mert fogalmam nem volt hogy viselkednék nők társaságában ilyen helyzetben. Viszont ez már megváltozott.

Lehet, hogy nagyképűen és hihetetlenül hangzik, de az életben sem gondolkozom másként. Nem fogalmazok ennyire körülményesen, ennyi a különbség. Nem ismersz, te magadból indulsz ki, mint mindenki...

2014. márc. 11. 22:45
 8/9 A kérdező kommentje:
22:28) na ez már használható infó :) alapvetően 4-6os vonalon gondolkoztam, az nem rázkódik, a leszállás valóban gond lehet, de tegyük fel: véletlenül én is pont ott akarok leszállni :) Vonatúthoz mit szólsz? Ott több idő van beszélgetni. Ha ez sem jó akkor a bulin kívül milyen alternatíva jöhet még szóba? Az utcán még annyira se szólíthatok le senkit, mert itt pesten mindenki rohan és ha csak azt akarom megtudni, hogy merre van a mozi is átnéznek rajtam :/
2014. márc. 11. 23:05
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem a nyilvános megszólítás szimpatikusabb. Hidd el, ha normális a lány, akkor nem fog cikis helyzetbe hozni, csak megmondja ha nem fogadja el a meghívást.
2014. márc. 12. 06:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!