Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet ilyen férfit találni?
Figyelt kérdés
Társkeresőkön is próbálkoztam, járok sok programra barátaimmal ismerőseimmel. Jártam is pár fiúval, de a tisztelet mindenkiből hiányzott. Nekem ez a legfontosabb hogy tisztelettudó legyen, ez alatt azt értem hogy ne beszéljen velem úgy mint a kutyával ha épp ideges mert a munkahelyén felidegesítették. Én mindenkivel normálisan beszélek ez alap szerintem. Mégis úgy bánnak velem mint más a kutyájával se. Mi lehet a baj? Túl kedves vagyok és azt hiszik velem mindent meg lehet tenni?2015. nov. 6. 13:45
11/14 anonim válasza:
Írtad, hogy társkeresőn is próbáltad, oké, de milyenen/melyiken? Az ingyenesen csevegek mindenkivel, szívecske vagy X-re nyomok, bejön nemjönbe társkeresőkön valóban nem jellemző, hogy tisztelettudó társat találnál szvsz.
12/14 anonim válasza:
Rossz környezetben nőttek fel, azt hiszik ez a férfias viselkedés. A főnöknek nem mernek visszaszólni, otthon meg kieresztik a gőzt. Azért vannak olyanok, akik tudnak normálisan hozzád szólni, akkor is ha rossz kedvük van.
13/14 anonim válasza:
Volt már kutyám, imádtam.
Viszont az aknaszedés nem a műfajom.
Pillanatnyilag még egy kaktuszom sincs.
Miért probléma, ha valaki úgy beszél veled mind az ebével? A kutyáját szereti az ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!