Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem lehet normális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem lehet normális férfit találni?

Figyelt kérdés
Lassan 30 éves nő vagyok. Ha megismerkedtem az aktuális párommal aki normálisnak tűnt egy- két év múlva olyan dolgot tett, amit nem gondoltam volna. Hol lehet ilyenkor ismerkedni? Hol vannak a normális férfiak?
2015. aug. 6. 07:45
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
57%
Akár itt is. Bár én kissé fiatal lennék hozzád :)
2015. aug. 6. 07:46
 2/31 anonim ***** válasza:
82%
Normális férfiak mindenhol vannak,csak őket nehéz észrevenni.
2015. aug. 6. 07:47
 3/31 anonim ***** válasza:
94%

Lassan 30 éves nő vagy, és két évente rájössz, hogy mindegyik párod hülye?

Lehet, el kellene lassan kezdeni magadban keresni a hibát...

2015. aug. 6. 07:57
 4/31 Gergely182003 ***** válasza:
62%

Vannak normalis pasik, csak azok altalaban nem sportkocsival jarnak, nincs hajojuk, meg ilyenek, es nem szurnak szemet. Egy kicsit pontosabban leirhatnad, hogy mi az a szornyu dolog amit tett

29/F

2015. aug. 6. 08:01
 5/31 anonim ***** válasza:
84%

Zsák a foltját mindig megtalálja.

Több kommunikációt javaslok, hogy hamarabb megismerjétek egymást.

Plusz magadban is kereshetnéd a hibát.

2015. aug. 6. 08:02
 6/31 A kérdező kommentje:
Az most lényegtelen. Tudtam hogy valaki bevagja a gazdag pasi temat. Azt hittem értthetően leírtam hogy normális pasit keresek. Nem azt írtam hogy gazdag, milliomos legyen.
2015. aug. 6. 08:05
 7/31 anonim ***** válasza:
93%

A normális férfiak mindenhol ott vannak, csak észre kellene venni őket. Ismerkedni, meg bárhol lehet. Nincs senkire ráírva, hogy normális, mindenkinek vannak hibái, hiányosságai; neked kell eldöntened, hogy belefér-e a számodra normális kategóriába.

30F

2015. aug. 6. 08:24
 8/31 anonim ***** válasza:
79%
Huzz bele,mert egyre kevesebb van.Tudod nem vagyunk olyan kelendőek.Sokan feladják,nőgyűlőlök lesznek vagy megváltoznak,"bunkók" lesznek.Egyszer mindenkinél betellik a pohár.A másik pedig az hogy sokan csalódtak már abban hogy egy nő normálisnak mondta magát.A sok csalódás pedig elveszi a kedvét az embernek.Mivel nekünk férfiaknak kell kezdeményezni,ezért kicsit nehéz úgy hogy már nincs meg az a bizalom a másik nem felé.Gondolom érted mire akarok kijukadni.A másik pedig az hogy ez nem korhoz kötött,hogy ki férfi és ki nem az.A férfit a jelleme teszi azzá,nem a külseje.Ezt sokan rosszúl tudják.Vannak normális férfiak,de értük is küzdeni kell,ez nem jár alanyi jogon,ahogy ti se,normális nők.Keresni kell,nem lesz könnyű,de még mindig több rá az esély mintha nem keresnéd.Bocsi ha hosszúra sikerült.
2015. aug. 6. 08:26
 9/31 anonim ***** válasza:
17%
Miért nem lehet normális nőt találni ,aki nem csak a pénzed nézi meg ,hogy mien BMW-d van stb ?
2015. aug. 6. 08:49
 10/31 anonim ***** válasza:
85%
A közfelfogás szerinti normális pasi többnyire a barátzónában van. A nők szótára szerinti normális pasi pedig kvázi egyenlő a tökéletessel amit valszeg sehol nem találni(persze tökéletes nőt sem)
2015. aug. 6. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!