Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem működik?
Már egy ideje egyedül vagyok, és hiányzik egy párkapcsolat. Tudom, hogy ez nem megy varázsütésre, és pont ez a baj. Nem vagyok nagyon eljáros, jobban szeretem a nyugodtabb helyeket, így nem igazán van sajnos lehetőségem ismerkedni. Olyan helyen meg nem akarok keresni, ahol tudom, hogy nem velem rokonlelkű emberekkel találkozhatok. Nem rég egy fiúval ismerkedtem meg a neten, de be kellett látnom, hogy nem őt kerestem.
Valóban olyan nehéz találni valaki olyat, akivel összeillenénk? Mit kéne tennem?
L
Igen, ha valaki tényleg olyat keres aki akár egy életre társa lehet akkor kva nehéz. és minél jobban erőlteted annál inkább nem fog menni.
Légy türelmesebb!
Kerdezo eloszor irj 4-es valaszolonak! Aztan talalkozzatok nehanyszor. Ha nem jott be meg mindig kereshetsz mast. Pedig buliba kell lenezned. Nekem is onnan van megint elettarsam. En se gondoltam volna.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!