Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem működik?

Figyelt kérdés

Már egy ideje egyedül vagyok, és hiányzik egy párkapcsolat. Tudom, hogy ez nem megy varázsütésre, és pont ez a baj. Nem vagyok nagyon eljáros, jobban szeretem a nyugodtabb helyeket, így nem igazán van sajnos lehetőségem ismerkedni. Olyan helyen meg nem akarok keresni, ahol tudom, hogy nem velem rokonlelkű emberekkel találkozhatok. Nem rég egy fiúval ismerkedtem meg a neten, de be kellett látnom, hogy nem őt kerestem.

Valóban olyan nehéz találni valaki olyat, akivel összeillenénk? Mit kéne tennem?

L

2015. nov. 3. 00:13
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ha valaki tényleg olyat keres aki akár egy életre társa lehet akkor kva nehéz. és minél jobban erőlteted annál inkább nem fog menni.

Légy türelmesebb!

2015. nov. 3. 00:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodt helyeken is lehet ismerkedni. De próbálkozhatsz a neten is, ha otthonülő típus vagy.
2015. nov. 3. 00:27
 3/6 A kérdező kommentje:
Neten a legkönnyebb, de az a baj, hogy eddigiek alapján mindig csak a bunkó, távoli és hazug pasikat fogtam ki. De ez is egy lehetőség :)
2015. nov. 3. 00:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ugyanezt tudom elmondani én is csak a másik nemből. Ezért vagy rám írsz és beszélgetünk egyet mert még az is lehet, hogy nem egy bunkó hantaboy vagyok. Vagy várod továbbra is a sültgalambot mint én :)
2015. nov. 3. 00:46
 5/6 anonim ***** válasza:

Kerdezo eloszor irj 4-es valaszolonak! Aztan talalkozzatok nehanyszor. Ha nem jott be meg mindig kereshetsz mast. Pedig buliba kell lenezned. Nekem is onnan van megint elettarsam. En se gondoltam volna.

N

2015. nov. 3. 09:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Rendben, egy próbát talán megér :)
2015. nov. 3. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!