Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez nálatok férfiaknál hogyan működik? 21L
Van olyan, hogy akár napi szinten megnéztek egy lányt, végigméritek, megvan a szemkontaktus, de eszetek ágában sincs vele beszélgetni, vagy nála kezdeményezni bármit is? Nem a plázacicákra vagy a műnőcikre gondolok adott esetben, hanem egy nem kirívóan, de nőiesen öltözködő nőre.
Én, ha valakit napi szinten megnézek (mert tegyük fel úgy alakul, hogy valahol összefutunk akár minden nap), az azért van, mert tetszik és ha lehetőségem adódna rá, pl. beszélgetést kezdeményezne, örülnék neki.
Mert egy dolog megnézni valakit, aki épp arra "botorkál", amerre én, vagy szembe jön velem az utcán, és megnézem, megjegyzem magamban, hogy "milyen jól öltözött" , "de aranyos arca van" vagy bármi mást, de amikor egy konkrét személyt nézek meg mindig, akkor az már más. Abban az esetben tetszik az illető és szívesen meg is ismerném őt.
Nálatok hogy van férfiak?
Attól, hogy sokszor legeltetitek a szemeteket egy konkrét nőn, még egyáltalán nincs szándékotokban beszélni vele, sőt? Ha előfordul ilyesmi, mert gondolom igen, mi okból?
Megmagyaráznátok?
Mert én ritkán nézegetek, de ha igen, akkor bizony meg is ismerném az adott férfit.
Egyszerűen nem vagyunk kiváncsiak minden nő lelkére. Van, akit elég nézegetni. Főleg, ha barátnőnk van.
26/F
Volt egyszer egy csaj, néha össszefutottunk. Mindig bámultuk egymást, nekem tetszett nagyon. Gondoltam kölcsönös. Ez ment kb egy évig, havi 3-4-5 alkalommal. Nem tudtam vele felvenni a kapcsolatot, sem ott személyesen, sem facen(nem tudtam a nevét)
Egyszer véletlen megtaláltam facen, láttam h szingli. Bejelölteem és írtam neki, h szoktam néha látni és h nagyon szimpi...
A lány elolvasta amit írtam, és letiltott..
Szval ennyit a szemezésről! :D
Én sosem nézek meg nőt. Max stílusokat, érdekességeket egy emberen.
Ha rendszeresen lenne, nálam elég valószínű, tetszik is, de ilyenkor már oda is mennék.
19F
2es vagyok. Sajnálom, h így alakult. Át tudom érezni mennyire rossz érzés ez. Velem is megesett, mint írtam is. Nagyon beleéltem magam, aztán onnan nagyot estem a földre...
De azért egy bunkó miatt, ne változtass, merj kezdeményezni!
Most én is olyan hülye szituba kerültem, megint rosszul sült el a dolog... Talán következőleg!! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!