Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy hiába...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy hiába nevettetem meg mindig a nőket, hiába vagyok szórakoztató és humoros, mindig barát zónába tesznek?

Figyelt kérdés
Ha esetleg meg is akarok csókolni egy lányt vagy elhívni randira, mind azt mondja, hogy de nem, izé félreértettél.. eddig olyan jól éreztük magunkat, olyan jól elvoltunk, miért akarom elrontani? Maradjunk csak barátok és blablabla.. a többi ehhez hasonló süket duma.
2015. nov. 2. 20:51
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem jössz be nekik.
2015. nov. 2. 21:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Várni kell, hogy megérjen benne. A lányoknak nem szabad elmondani, hogy tetszenek neked, legalábbis az elején semmiképp, mert akkor többé már nem leszel olyan érdekes.
2015. nov. 2. 22:37
 3/7 anonim ***** válasza:
Igy van hadd kaparjonak,mint a macsek a homokban a pisi,kakit.
2015. nov. 2. 22:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Talán a pasi énedet nem látják, csak a humorbombát. Például lehet, hogy nem tartanak elég komolynak pl nem rossz pont úgy mond, hogyha látják, hogy egy kemény férfi vagy, aki meg tudja védeni a családját, ha kell. Szóval lehet az is, én nem tudom, ez mennyire igaz rád, hogy éretlennek tartanak, mert annyit viccelődsz; vagy lehet az is, hogy simán nem jössz be nekik. Egyébként meg lehet, hogy van olyan nő, akinek meg pont bejönne humorzsák, de tudod, hogy ilyen biztonságérzetet talán nem tudnál nekik nyújtani, meg nem feltételeznék rólad esetleg, hogy pl romantikus is tudnál lenni, és ezért behelyeztek abba a kategóriába, hogy szimplán csak bírnak, mert vicces vagy. Egyébként tényleg nem baj, hogyha humoros vagy szerintem; plusz mások miatt ne változz, csak magad miatt, hogyha úgy látod jónak, hogy valami előre lépés lenne, ha változtatnád magadon; de hát na, mondom, h lehet, hogy valakinek meg pont így is tetszel; én nem tudom,de szerintem ez lehet.
2015. nov. 2. 22:46
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert külsőre nem vagy a toppon. Az, hogy megnevetteted a lányokat, csupán annyit jelent, hogy jó vagy bohócnak. Tudom, velem is ez volt, még anno gyerekkoromban is, unokatesóm barátnői m9indig kérdezték unokatesómat,hogy mikor megyek már hozzájuk, mert olyan vicces vagyok, olyan jókat lehet velem nevetni,meghülyéskedni, de komolyabban már egyik sem akart velem foglalkozni. Meg ez az olyan jól elvoltunk mint barátok is egy átlátszó sz.r szöveg, bezzeg a másik sráccal a baráti körből összetudtak jönni pillanatok alatt, vele nem számított, hogy esetleg megromlik a barátság.
2015. nov. 2. 23:04
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert egy humorherold iszonyat fárasztó tud lenni egy idő után. Nem kell mindig jópofának lenni.
2015. nov. 3. 09:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Túl sokáig ba-.szakodsz, szarakodsz ahelyett hogy gyorsan lépnél.

Miután megismersz egy szép lányt mennyi idő telik el, mire randira hívod? Hetek? Hónapok? Na itt a baj. Órákon vagy napokon belül ki kell nyilvánítanod, hogy tetszik neked és akarsz tőle valamit.

2015. nov. 3. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!