Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn átlagban 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn átlagban 20 levélből hányan írnak vissza ha nem vagy helyes esetleg csúnya vagy?

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 14:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
21%
Ti, akiknek a többség válaszolt, jól néztek ki, csak legfeljebb nem tudtok róla. Esetleg az is lehet, hogy drága kocsival vagy egzotikus helyen pózoltok a képeiteken.
2015. nov. 1. 17:53
 12/17 anonim ***** válasza:
65%
11. Nálam szó sincs ilyesmirôl, viszont egy normális, szépen megfogalmazott bemutatkozót küldtem, nem csak egy sziát, biztos ez volt a siker kulcsa.
2015. nov. 1. 18:24
 13/17 anonim ***** válasza:
15%
#12 Kamu. Ha nem nézel ki jól, el sem olvassák az üzenetedet, tehát teljesen mindegy, mit írsz. Voltam már fent olyan társkeresőn, ahol kijelezte, hogy elolvasta-e a címzett, innen tudom.
2015. nov. 1. 18:27
 14/17 anonim ***** válasza:
63%
8 vagyok. Még kocsim sincs, és nem vagyok jó pasi sajnos. A dumám jó állítólag, ezt imádják.
2015. nov. 1. 18:48
 15/17 anonim ***** válasza:
32%
6. vagyok. Nem, nincs autós, sem utazós kèp. Arc, kis mosoly, ennyi. Mèg csak frappáns üzenet sem, köszönès, random bók ès egy kèrdès róla. Ès tènyleg tök átlag vagyok. Èrdemes olyat használni, ahol csak akkor tudsz írni, ha kölcsönösen tetszetek egymásnak, akkor jóesèllyel visszaírnak.
2015. nov. 1. 18:55
 16/17 anonim ***** válasza:

Eléggé rendben vagyok külsőre. 2 méter magas vagyok, hosszúkás szőke hajú, sportos alkatú, jóképűnek mondott.

10 levélből olyan 4-6 válasz érkezik vissza. De abból a 4-6-ból is 2-3 tart pár üzenetváltásnál tovább.

És nem is a fullos, csöcsöt kirakó, kikent-kifent cicababáknak írok, hanem az átlagos, átlagosan szép és a "szép, de nem kikent-kifent" lányoknak.

Most önteltség nélkül mondom, hogy olyan lányoknak is írok, akik kevésbé szépek, mint amilyen jóképű én vagyok. Nekem havi szinten max 1 alkalommal írnak.

22/F

2015. nov. 2. 16:16
 17/17 anonim ***** válasza:
100-ból 10 írt vissza. Ezek is olyan válaszok, hogy "pénzért szívesen elmegyek randizni veled". Szóval hagyjuk inkább a mai nőket.
2015. nov. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!