Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőn átlagban 20...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőn átlagban 20 levélből hányan írnak vissza ha nem vagy helyes esetleg csúnya vagy?

Figyelt kérdés
2015. nov. 1. 14:55
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
56%
Egyszer végeztek egy kísérletet, hogy nem is csúnya, hanem átlagos pasiról csináltak adatlapot és egy átlagos nyitólevéllel szétküldtek 600 nőnek levelet, abból 2 válaszolt egyik semlegesen, másik elutasítóan.
2015. nov. 1. 14:57
 2/17 anonim ***** válasza:
42%

Átlagos kinézetű vagyok,600+ levelet írtam anno társkeresőkön,és 0 db választ kaptam...

24/F

2015. nov. 1. 15:00
 3/17 anonim ***** válasza:
0%
Ennyire azért nem rossz a helyzet. Én azt tippelem, hogy 5 elküldött levélre 1-2 válasz jön. Hogy milyen válasz, az más kérdés.
2015. nov. 1. 15:01
 4/17 anonim ***** válasza:
28%
0, azaz nulla.
2015. nov. 1. 15:08
 5/17 anonim ***** válasza:
33%

Az egyik legnagyobb külföldi társkereső oldal statisztikái szerint a nők a férfiak 80%-át átlagon alulinak tartják (A férfiak a nők 50%-át). Vagyis a mai csajok totálisan el vannak szállva maguktól. Hajlandóak akár évekig is magányosan várni a szőke herceget. Szoktam figyelni, a legtöbb lány napi 3-4 üzenetet kap társkeresőn, míg a férfiak kb. havonta kapnak ennyit. Ezt tetézi az, hogy a lányok többsége az 5-15 évvel idősebb férfiakra hajt, mert azoknak már van lakásuk és kocsijuk. Így a huszonéves férfiak többsége magányosan él. Kemény dolog, de ez a valóság. Manapság szinte csak a férfiak vágynak intimitásra, a nők valami egészen másra. Persze van kivétel, csak nagyon ritka.

A lényeg, hogyha magányosnak érzed magad, ne keseredj el, nagy valószínűséggel nem veled van a baj! Ez teljesen átlagos dolog manapság. A társadalom lelkileg haldoklik.

Persze még így is vannak opcióid. Ha csak dugni akarsz, akkor olvasgass PUA irodalmakat és fordítsd a nők ellen a saját butaságukat, használd ki őket! Ha komoly kapcsolatra vágysz, akkor koncentrálj az önfejlesztésre, növessz végtelen önbizalmat és talán találsz értelmes csajt, akinek nem a külsőségek kellenek!

Sok sikert!

2015. nov. 1. 15:11
 6/17 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem tartom magam helyesnek, inkább átlagosnak. Kb. 50 alkalommal írtam én elsőnek, abból olyan 10 üzenetre nem válaszoltak csak. Szóval nem ilyen rossz a helyzet, ahogy a legtöbben állítják itt, de ez persze külső függő, hiszen csúnya és csúnya között is van különbség.
2015. nov. 1. 15:54
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Attól függ milyen férfiaknak/nőknek írsz levelet. Sokszor csúnya nőknek/férfiaknak vannak a legnagyobb elvárásai ami a külsőt illeti.
2015. nov. 1. 16:34
 8/17 anonim ***** válasza:
69%

Nekem 12/8 válaszolt.

27/F

2015. nov. 1. 16:40
 9/17 anonim ***** válasza:
7-nek igaza van. Én se a fullos cicababáknak írtam, így 5-ből 3 válaszolt, egyikkel azóta is tart a kapcsolat.
2015. nov. 1. 16:52
 10/17 anonim ***** válasza:
48%
0, ha szerencsés vagy akkor 1.
2015. nov. 1. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!