Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen nő valahol?

Figyelt kérdés

Lehet vele beszélgetni sok mindenről,nem csak arról hogy mi volt a tegnapi buliban.Intelligens,kedves,barátságos.Szereti a költészetet(főleg magyar),a jó zenéket,érdekli a főzés,sütés.Nincs megőrülve a külsőségekért szóval nem dől össze a világ ha nincs műkörme,drága cipője ,táskája.Vannak komolyabb tervei az életben,szereti a gyerekeket és szeretne majd saját gyereket.Akinek nem számit a pénz.Illetve nem olyan értelemben,hogy egyáltalán nem hanem egy férfivel szemben nem feltétel a bmw,audi.

Nem szükséges a kockahas és hogy a férfi 50 000 Ft-os nadragban futkározzon.(Egyszerüen nem látom értelmét az ilyen drága ruháknak)

Nem lenéző senkivel szemben és stb...

2015. okt. 31. 21:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

nem érdekel a költészet, a sütés-főzés meg olyan értelemben, hogy imádok fincsiket kajálni :D

más dolgok érdekelnek.

de egyébként szerintem sok ilyen nő van, jó részük kapcsolatban, jó részük meg szürke egérnek néz ki, ezért nem őket veszik először észre.

2015. nov. 1. 10:49
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
vannak csak azok a drága férfiaknak nem elég jók. ti azt várnátok hogy külsőre legyen a modell, dögös maca, belsőre meg olvasni színházba járni órákig költészetről dumálni szerető nő...nos lehet van ilyen kombó de az tuti foglalt ősidők óta :) kompromisszum kéne. ha egy ilyen kedves lányt megismertek igenis észrevenni, ha magának való puhítgatni, megszerezni, nem a könnyebb utat választani örökké. aztán meg persze síni mert a nőci másnak is egy könnyebb út volt..egész véletlenül :))) (persze)
2015. nov. 1. 12:58
 13/17 anonim ***** válasza:
Van.
2015. nov. 1. 13:01
 14/17 anonim ***** válasza:

vannak,csak ők mivel nem feltünősködnek ezért nem találod őket!

Sok sikert kívánok!

2015. nov. 1. 14:09
 15/17 A kérdező kommentje:

Ne szidjatok már :)

Én pont,hogy őket keresem és ilyen nővel szeretnék megismerkedni.Nem plázacicákal...

Mégis szidjátok a fejem....

2015. nov. 1. 15:00
 16/17 anonim ***** válasza:

Van, én is ilyen vagyok. 19/L

Amúgy hány éves vagy?

2015. nov. 1. 16:04
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, szerintem írj itt pár lánynak levelet...
2015. nov. 1. 22:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!