Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van ilyen nő valahol?
Lehet vele beszélgetni sok mindenről,nem csak arról hogy mi volt a tegnapi buliban.Intelligens,kedves,barátságos.Szereti a költészetet(főleg magyar),a jó zenéket,érdekli a főzés,sütés.Nincs megőrülve a külsőségekért szóval nem dől össze a világ ha nincs műkörme,drága cipője ,táskája.Vannak komolyabb tervei az életben,szereti a gyerekeket és szeretne majd saját gyereket.Akinek nem számit a pénz.Illetve nem olyan értelemben,hogy egyáltalán nem hanem egy férfivel szemben nem feltétel a bmw,audi.
Nem szükséges a kockahas és hogy a férfi 50 000 Ft-os nadragban futkározzon.(Egyszerüen nem látom értelmét az ilyen drága ruháknak)
Nem lenéző senkivel szemben és stb...
nem érdekel a költészet, a sütés-főzés meg olyan értelemben, hogy imádok fincsiket kajálni :D
más dolgok érdekelnek.
de egyébként szerintem sok ilyen nő van, jó részük kapcsolatban, jó részük meg szürke egérnek néz ki, ezért nem őket veszik először észre.
vannak,csak ők mivel nem feltünősködnek ezért nem találod őket!
Sok sikert kívánok!
Ne szidjatok már :)
Én pont,hogy őket keresem és ilyen nővel szeretnék megismerkedni.Nem plázacicákal...
Mégis szidjátok a fejem....
Van, én is ilyen vagyok. 19/L
Amúgy hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!