Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van ilyen nő valahol?

Figyelt kérdés

Lehet vele beszélgetni sok mindenről,nem csak arról hogy mi volt a tegnapi buliban.Intelligens,kedves,barátságos.Szereti a költészetet(főleg magyar),a jó zenéket,érdekli a főzés,sütés.Nincs megőrülve a külsőségekért szóval nem dől össze a világ ha nincs műkörme,drága cipője ,táskája.Vannak komolyabb tervei az életben,szereti a gyerekeket és szeretne majd saját gyereket.Akinek nem számit a pénz.Illetve nem olyan értelemben,hogy egyáltalán nem hanem egy férfivel szemben nem feltétel a bmw,audi.

Nem szükséges a kockahas és hogy a férfi 50 000 Ft-os nadragban futkározzon.(Egyszerüen nem látom értelmét az ilyen drága ruháknak)

Nem lenéző senkivel szemben és stb...

2015. okt. 31. 21:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%

Igen.

Bár az tény, hogy az összes ilyen nő akit ismerek, jelenleg foglalt.

2015. okt. 31. 22:13
 2/17 anonim ***** válasza:
76%

Van ilyen nő, és sokat ismerek is, aki nem foglalt.

(mit értesz jó zene alatt? :D ez azért mindenkinek más.)

2015. okt. 31. 22:30
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Én ilyen vagyok, és senkinek sem kellek, csak havernak...
2015. okt. 31. 23:07
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
En is ilyen vagyok, bar inkabb a regenyeket reszesitem elonyben a kolteszettel szemben, a tobbi stimmel. Jelenleg szabad vagyok, es en is hasonlo tulajdonsagu part keresek. Szerintem sem konnyu ilyet talalni.
2015. okt. 31. 23:11
 5/17 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátnőm menyasszony, aki ilyen. Kettő még egyedül van, de még fiatalok. Ha nem tartasz beképzeltnek magamat is ide sorolom a visszajelzések alapján. Én is menyasszony vagyok. :)
2015. okt. 31. 23:23
 6/17 A kérdező kommentje:

Ti ismertek ilyet vagy ti vagytok ilyenek...

Én meg keresem de nem találok ilyen nőt :(

2015. nov. 1. 00:25
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekem is hasonló az értékrendem és hasonló férfit keresek.
2015. nov. 1. 00:44
 8/17 anonim ***** válasza:
92%
Van, csak az ilyen lányokat senki nem veszi észre, mert nincs feltűnési viszketegségük, nem közlekednek félmeztelenül az utcán, nem posztolnak naponta képet magukról, nem buliznak, nem isznak lerészegedésig és még sorolhatnám...
2015. nov. 1. 08:18
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Tudod, mi inkább ilyen magunknak való csodabogarak vagyunk, a versek, regények közt élünk, és nehéz kitekintenünk a világba.

És mivel nem feltűnösködünk, sokkal nehezebb észre venni minket.

2015. nov. 1. 08:33
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen egyetértek a 8-as válaszadóval. A probléma ott kezdődik, hogy a fiúk nagy része elhiszi a média, magazinok, internet photosopp, smink stb csalását, és az átlagos lányokat észre sem veszik.
2015. nov. 1. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!