Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valahol nem hazugság csak azért eljárni bizonyos helyekre, ahova egyébként nem járunk, hogy hátha megismerkedünk valakivel?
Én asszem értem, mire akar kilyukadni a kérdező. Tehát ha valaki könyvmoly, 0-24-ben a könyveket és a könyvtárakat bújja, emellett egyáltalán nem bulizós és még sohasem volt buliban, de mégis ráveszi magát, hogy nem könyvtárban fog csajozni/pasizni, hanem elmegy életében először partizni ismerkedési célzattal, az valamilyen szinten "megtévesztő", hiszen egy olyan, számára szokatlan közegbe, olyan körülményekbe csöppen, ahol ő teljesen "idegen", teljesen ismeretlen, így ugyebár kiszakítja magát az addigi komfortzónájából (könyvtárak, antikváriumok, otthoni könyvstószok stb.), ahol ő otthonosan érzi magát.
Tulajdonképpen nem átverés, hanem az illető nyitott lett az új lehetőségek, új szituációk irányába, amit ki szeretne használni. Tehát ha egy könyvbújó lány/srác elmegy bulizni, attól még nem fogja átverni azt, akivel ott esetleg összejön, hiszen mindenkinek szíve-joga életében először banzájozni. :) Szépen is lennénk, ha egy lány azt mondaná a srácnak, hogy életében először bulizik, mert amúgy az év 365 napján könyvországban lakik, az meg hazugsággal vádaskodva lepattintaná. :D
Ezért érdemes inkább olyan helyen ismerkedni, ami eleve érdekel. Én a párommal egy közösségben ismerkedtem meg, olyanban, ami mindkettőn személyiségéhez, érdeklődési köréhez hozzá tartozik, alapvetően meghatározza, és a mai napig egy nagyon fontos kapcsolódási pont közöttünk ez a közös érdeklődés.
De ha időközben kiderült volna, hogy ő csak ismerkedni járt oda (nem így volt), akkor borzasztóan csalódott lennék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!