Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen lenne egy átlagos lány?
Tehát az átlagos lányok azok a lányok, akik nem kihívóak. Hétköznapian, ízlésesen öltöznek, ápoltak, adnak magukra. Nincsenek elhízva, nem ritkán egész jó alakjuk van, többségüknek pedig nagyon szèp az arca.
Kellemes kisugárzással rendelkeznek, kreatívak, müveltek, vannak hobbijaik, izgalmas a személyiségük.
Valóban így festene egy àtlagos lány?
A kritériumok az oldal felhasználói után szabadon.
Mit gondoltok?
"Ha egy lány több fronton is (szépség, kedvesség, intelligencia, testalkat stb.) remekül teljesít nektek az az átlagos...
Bezzeg magatokat a kis úszógumis, szőrös, zsírcsöcsös testetekkel, szakmunkásbajuszkával vagy épp a göthös zörgő csontjaitokkal szintén átlagosnak nevezitek. "
Ezt érdekesnek találom. Csak külső terén hoztál fel negatív jelzőket a férfiaknál. Leginkább alkati dolgokat.
Egyébként én kedves vagyok, intelligens és humoros. Arcra sem vagyok épp rossz a visszajelzések alapján. Sőt még az öltözködésemre is roppant mód figyelek. Az egyetlen pont amiben mínuszt kaphatok az a testalkat. Ugyanis mackós vagyok. Szeretek enni, na... :D (Ezt most nem úgy kell elképzelni, hogy a barátnőmet sem tudom megemelni és kifulladok, ha futok...)
És most mindenki kapaszkodjon meg! Van pofám jó nőket keresni a zsíros testemmel is :) Eddig ezzel nem is volt probléma :) Szerintem nem az átlagot hozom a testemet kivéve... Szóval nem néztem valami jó szemmel ezt a hozzászólást.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!