Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lett lapos a beszélgetés?
Interneten megismerkedtem egy aranyos lánnyal, eszméletlenül közös hangot megtaláltuk, nagyon jó volt. Viszont ma már alig beszél hozzám. Ilyen egyszavas válaszok, hogy "igen, nem, ok, értem stb"
Nem tudom mi történhetett, kérdeztem hogy van valami, annyit mondott nincs semmi.
Hogy tudnám azt a beszélgetést újra előidézni? Mi történhetett?
Ja igaz hogy történt egy képcsere és mintha utána lett volna lapos a beszélgetés, de nem hiszem hogy a külsőm miatt, mert azt mondta neki nagyon nem az a fontos.
Szóval egyéb ötlet?
Nekem is volt ilyen sokszor sajnos. Jókat beszélgettem egy férfival de aztán minden ok nélkül ellapososdott :(
Szerintem lehet kicsit unja,vagy eseetleg kérdezd meg hogy miért lett visszahúzódóbb...?
Nyilván a kép miatt... Persze, a külső nem fontos, de valamennyire mégis.
Szóval ja, a kép miatt.
Én pl. csak azért nem írok valakinek, mert láttam róla képet. Persze írhatnék, hogy ne haragudj, de nem jössz be a kép alapján, de inkább nem akarom megbántani.
Nem írtad,hogy mennyi ideig mentek jól a dolgok és mióta szenvedtek?
Ha csak pár napig volt jó az nem sokat jelent,vannak akiknek csak ennyi időre kell egy beszélgetőtárs.
A kép amit küldtél a tudatalattijára hathatott,egyszerűen már nem képes úgy érdeklődni irántad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!