Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért volt más az élő találkozás, mint az internetes beszélgetés?
Figyelt kérdés
Volt már nektek ilyen? Nem értem hogy lehet ez. Internet, meg skypon annyira jól el tudtunk lenni, nagyon jól elvoltunk. 1 millió ft-ot rátettem volna hogy az élő tali is jó lesz. Erre nagyon nem, ilyen semmilyen volt, elvoltunk egymás mellett, mint két ember. De interneten továbbra is tök jó. Lehet ebből kapcsolat?2015. okt. 13. 09:38
1/6 anonim válasza:
Azt leszámítva, hogy nekem az ilyen beszélgetések utána az interneten sem működtek, egyébként jártam már hasonlóképpen.
2/6 anonim válasza:
Volt velem ilyen, igen. Neten beszélgetni más, mint személyesen. A személyes találkozó egy új, szokatlan szituáció a kapcsolatotokban, ezért valószínűleg feszélyezve éreztétek magatokat, nem találtátok a hangot. Meg kell szokni a dolgot. Valószínűleg nagy elvárásokkal is mentetek oda, aminek nem lehetett megfelelni. Ettől még ne temesd a dolgot!
3/6 anonim válasza:
Nagyon ritkán jártam így. Akivel a neten jól el tudtam beszélgetni, azzal általában IRL is, csak egy-két eset volt, hogy annyira különbözött a valós helyzet a netestől, hogy nem tudtunk egymással mit kezdeni, de velük aztán a netes kapcsolat is megszakadt.
4/6 anonim válasza:
teljesen más mindkettő beszélgetés!
Valakinek az írás a könnyebb valakinek a beszéd,ésa szereplés.
Ezzel semmilyen baj sincsen.
Az első találkozás,amúgyis nagyon nehéz,mert meg szeretnénk felelni a másiknak,és pozitivakat szeretnénk nyújtani sok jó emlékeket szeretnénk szerezni,sokkal gátlásosabbak vagyunk elsőre.
Lehet nem mindenkire igaz ez,csak úgy általában,izgulunk ne hogy elrontsunk valamit.
Igen lehet kapcsolat még ebből,
még sokat beszélgetek neten,majd élőben!
Sok sikert és szerencsét!
5/6 anonim válasza:
Interneten mindenki azt mutat, amit akar és ez nem csak a képekre igaz. Egyik az, hogy van ideje jól átgondolni a dolgokat, javítani, backspace-re tenyerelni, ha mégse tűnik jónak, amit írni akart. Arc nélkül egyszerűbb eleve jó benyomást kelteni, de ehhez itt még az is hozzájön, hogy te pedig olyan tulajdonságokkal ruházod fel az írásai alapján, amilyen csak eszedbe jut. Mivel nem látod, nem hallod stb. ezért sokszor a valóságban teljesen más, mikor pl. arról beszél, hogy itt vagy ott volt már és ezt és ezt csinál, mint ahogy te ugyanazt elképzelted hogyan adná elő egy begépelt mondat alapján. És hát lehet élőben pl. nem is érdekes, vagy mondjuk kiderül, hogy rosszul vagy a hanglejtésétől, affektálásától, szemforgatásától stb. stb.
6/6 anonim válasza:
Interneten már többet beszéltetek, megszoktátok egymást, erre szükség van szerintem élőben is, ami egyetlen találkozás alkalmával nem biztos, hogy kialakul. Adj neki még egy esélyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!