Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ki érzi most magát magányosnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki érzi most magát magányosnak, és miért?

Figyelt kérdés
Illetve teszel-e ellene valamiképp? Kort, nemet is...
2015. okt. 30. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Jó lenne egy barátnő de kevés zsenit ismerek így csak élek és élvezem életem. :))

19F

2015. okt. 30. 17:06
 2/12 anonim ***** válasza:
Én és teszek. Az már más kérdés, hogy sikeres vagyok e. 20/N
2015. okt. 30. 17:07
 3/12 anonim ***** válasza:

Én. Még sosem volt kapcsolatom,de nem siettetem :)Még nem jött el a megfelelő pasi. Nagy részük már párkapcsolatban él!

18L

2015. okt. 30. 17:08
 4/12 anonim ***** válasza:
8%

Én.Miért? mert soha nem volt esélyem sem barátnőt szerezni,mivel nem születtem jó genetikával,helyesnek...

A genetikával nem sok dolgot tudok tenni...

8 éven keresztül küzdöttem,hogy legalább valami összejöjjön,de még egy randi sem sikerült soha... :/

24/F

2015. okt. 30. 17:15
 5/12 anonim ***** válasza:
Alpha toroltek???
2015. okt. 30. 17:19
 6/12 anonim ***** válasza:

Jelen.

A környezetemben lévő emberek nagy része nagyon ostoba, az okosabbak meg olyan rondák, hogy hiába győzködöm magam, akkor se tetszenek.

Középkor/fehérnemű

2015. okt. 30. 17:39
 7/12 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan van párom, de szörnyen magányos vagyok mellette. Folyton dolgozik, itthonról is nagyon ritkán mozdul ki, már nem is vacsizunk együtt. Olyam mintha egyedülálló lennék, csak nem ismerkedhetek más férfiakkal.

Igen, tettem ellene, próbáltam megbeszélni, de nem ért semmit.

2015. okt. 30. 17:43
 8/12 anonim ***** válasza:
Unatkozooooom!- és várom a sült galambot, csak priviben. 44 F
2015. okt. 30. 18:48
 9/12 anonim ***** válasza:

Vége az életemnek... Egyedül nem vagyok, de magányos annál inkább.

26/N

2015. okt. 30. 19:04
 10/12 anonim ***** válasza:

Én. Próbálok barátnőt szerezni végre, de túl alacsony és ocsmány vagyok ahhoz, hogy végre összejöjjön akár csak egy randi is.

29F

2015. okt. 30. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!