Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A feminista nők milyen férfira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feminista nők milyen férfira vágynak?

Figyelt kérdés
Olyanra akit lehet irányítani, vagy olyat aki ugyanolyan hatàrozott mint ő?

2015. okt. 29. 22:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
10%
Pont akkora lelki teher az amikor apu félrekúr mint amikor anyu lelécel. Gyerek szempontjából szerintem még mindig, hogy, ha apu másba is bedugja mint amikor anyu gondol egyet és a feminizmusnak adja az életét. Egyébként meg szerintem sokkal fenyegetőbb probléma az, hogy a női szerep megváltozott, mint amikor valaki megcsal valakit. Egyéntől függő dolog feldolgozni a megcsalást, de azt semmivel sem lehet feldolgozni vagy helyettesíteni, hogy a nők kikeltek a régi valójukból. Nem azt mondtam, hogy elnyomásban kell élniük, csak sehogy nem látom családcentrikus dolognak ezt a karrierhajhászást. Régen sem jártak el a nők vadászni. Erre most azt mondjátok, hogy azért kell a nőknek is dolgozni, mert egy ember keresetéből nem lehet megélni. Érthető is, hogy sok helyen valóban kevés az egy dolgozó. De jelen esetben itt nem ez a gond és sok nő nem ezért kezd el dolgozni. Hanem azért, mert feminizmu van, egyenlőek akarnak lenni, mert kisebbségben érzik magukat, hogy ők nem építhetnek karriert. Nyugati mintára ők is sikeres nők akarnak lenni. Nyugati minta, mert onnan szűrődik be ez, hogy nekik is kell a sikeres pályafutás. Nyugaton nem azért dolgoznak a nők, mert a férfi nem tudná eltartani a családot, hanem, hogy ezt a kisebbségi komplexusukat amit a férfiakkal szemben éreznek orvosolni tudják. A túlnépesedés miatt meg nem kell aggódni, a háborúk majd szanálnak.
2015. okt. 30. 23:13
 32/41 A kérdező kommentje:
Arra nem gondolsz, hogy azért van kisebbségi komplexusunk mert a férfiak ezt váltják ki belőlünk? Ha egyenlően bánnának a nőkkel, nem lenne feminizmus.
2015. okt. 30. 23:42
 33/41 anonim ***** válasza:
22%

Ezt egy bennük kialakult probléma ami szerintem legfőképp a média miatt erősödött meg bennük ennyire. Ha visszafelé nézünk az időben azt látjuk, hogy minél régebbre megyünk annál kevésbé voltak a nők elfogadva. És érdekes módon nem akkor alakult ki a feminizmus hanem az elmúlt néhány 10-100 évben.

Ezt a nők csak magukban nem tudják elfogadni, mármint, hogy nem egyenlőek. Nem ismerek egyetlen állatfajt sem a Földön ekkora biodiverzitásból ahol a nő és a férfi egyenlő lenne.

2015. okt. 31. 00:13
 34/41 A kérdező kommentje:

Nem állatok vagyunk hanem emberek.

Érzéseink vannak, és szerintem jogosan akarunk egyenlőek lenni. Ez nem nagy kérés csak a pasik hülyék.

Esküszöm inkább leszbi leszek xDD

Amúgy régen se tetszett ez a nőknek csak nem tudták hogyan kéne felszólalni

2015. okt. 31. 00:57
 35/41 anonim ***** válasza:
100%

A vallással nyomtál el a nőket. Istennek nem tetszik, ha megkérdőjelezed hogy hol a helyed. Ahogy az emberek kezdtek egyre értelmesebbek lenni és megkérdőjelezni a vallási tanokat, úgy tört előre a nők egyenlősége. (Egyébként aki ismeri a Bibliát az tudja, hogy a férfi és a nő egyenlőnek lett teremtve, de ez most részlet kérdés.)

Az állatoknál is látunk ilyet is meg olyat is. Vannak önálló nők, mint a gepárdok, szolgalelkű hárem, mint az oroszlánoknál, stb

2015. okt. 31. 09:57
 36/41 anonim ***** válasza:
4%

[link]

Akinek nem lenne egyértelmű, hogy állatok vagyunk, csak az agy fejlettebb. Az oroszlánoknál vagy a farkasoknál szine mindenütt díszesebb a hím, erősebb és ő dirigál a falkában. Egy nőstény sem akar velük egy szintre kerülni. Nincs náluk feminizmus, mert nem alakul náluk ki ez a komplexus.

2015. okt. 31. 12:19
 37/41 anonim ***** válasza:
100%

Ostoba vagy. Az ember nem véletlenül emelkedett ki az állatvilágból. Majd ha az utcára szarsz és nyakon harapod az ellenfeledet, majd ha megeszed az általad kiszemelt nő gyerekét, hogy veled párosodjon, és nem utolsó sorban évente egyszer-kétszer szexelsz, akkor lehetsz alfa hím. :))))

Az ember,azáltal, hogy személyisége, lelke, fejlett gondolkodása van stb. maradéktalanul már nem hasonlítható össze az állatvilággal. (tudom, egyes állatok rendelkeznek hasonló kvalitással de a hangsúly itt a hasonlón van)

2015. okt. 31. 13:46
 38/41 anonim ***** válasza:
6%
Ostoba. :) Örülök, hogy te nem vagy az. Majd akkor beszélgetek veled amikor a nők egyenlőek lesznek a férfiakkal.
2015. okt. 31. 15:16
 39/41 A kérdező kommentje:
jajj kussolj már xdd Mindenki rajtad nevet :D Az ilyeneknek vagy nem volt normális anyjuk vagy csak itt nagy a pofájuk.
2015. okt. 31. 17:46
 40/41 A kérdező kommentje:
Részemről lezártam a témát, elég kevés válasz jött a kérdésemre, ellenben mindenki vitázni kezdett. Vitatkozhattok még de már nem nézem meg....
2015. okt. 31. 17:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!